2777
2789
عنوان

جرم سقط کردن بچه چقدره 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4475 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم بهش میگفتی احمق اگرمیخاستم برگردم خب بچه رو اینجوری به سرش نمیوردم 

ابجی من اصلا به پول اون هیچ نیازی ندارم و برام مهم نیست اون میگه بیا مهریتو بدم شکایتم رو پس بگیرم فقط برگرد زندگی کنیم نمیدونم چجوری از دستش خلاص شم

خیانتش درچه حدبودجنسی هم بود؟ چطورمتوجه شدی داره خیانت میکن؟

به من که گفت غصم خورد که تا حالا رابطه جنسی نداشتیم باهم در حد بغل و نوازش بوده حالا بقیش رو خدا میدونه نمیدونم راست میگه یا دروغ

جواب سنو که باهم گرفته بودیم دستش بود به عنوان مدرک استفاده کرده بود و مادرم هم بهش گفته بود که خودم ...

با ی جواب سونو ک نمیشه گفت طرف عمدی سقط کرده الان چطوری با شوهرت آشتی کردین 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
با ی جواب سونو ک نمیشه گفت طرف عمدی سقط کرده الان چطوری با شوهرت آشتی کردین

چرا عزیزم مامانمم رفته بود بهش گفته بود که ما از عمد بچه تو رو سقط کردیم 

جدا شدم عزیزم همه تاپیکت هامو بخون داستان تلخ زندکی منو میفهمی 

چرا عزیزم مامانمم رفته بود بهش گفته بود که ما از عمد بچه تو رو سقط کردیم جدا شدم عزیزم همه تاپیکت ها ...

الان زندگیت چطوره راضی هستی ؟البته می‌دونم طلاق هیچ وقت خوب نیست 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
خداروشکر عزیزمممم انشالله خوشبخت بشی چند سالته

خیلی ممنونم گلم انشالله هرجا هستی سالم و سلامت باشی❤️❤️❤️

۲۲سالمه عزیزم از شوهر قبلیم که پسر خالم بود تو عقد بخاطر خیانتی که بهم کرد و مچش رو گرفتم با یک بچه تو شکمم که مامانم بزور سقطش کرد جدا شدم و بعداز چند وقت با پسر عموم نشون کردم داستان زندگی من خیلی پیچیده هست