2777
2789

علائم بارداری هاتون مثل هم بود آیا جنسیت بچه یکی بود یا خیر؟؟؟؟ 

من مثل بارداری اولم ویار شدید دارم منتهی حالت تهوعام خیلی زیادتره 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه اولت دختر بود یا پسر؟

پسر

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلا هیچ علائمی ندارم 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
من سر دخترم تهوع نداشتم ولی سر پسرم شدید بود سر دخترم از مرغ متنفر سر پسرم شدید عاشق مرغ شدیدا مر ...

من سر هردوبارداریم از همه چی متنفر بودم 

خدا حفظش کنه انشالا ...الان چند ماهته

فدات گلم 

10 هفته ام

من سر دخترم تهوع نداشتم ولی سر پسرم شدید بود سر دخترم از مرغ متنفر سر پسرم شدید عاشق مرغ شدیدا مر ...

منم سر پسرم از مرغ متنفر بودم 😅

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
پس چرا میگن مامانایی که پسر دارن علاقشون به پروتئین زیاد میشه من در حالا عادی مرغ دوست ندارم

ننمیدونم ولی من وقتی اسمشم میومد حالم بدمیشد 

الان دیگه این بارداریم چیبشه فعلا هیچ علائمی ندارم