2777
2789

این شخص رو من ۸ ساله میشناسم خودم خیلی دوستش داشتم از همون اول ولی ایشون چون قدم پیش نگذاشت منم بیخیالشون شدم تا اینکه بعد چند سال دو سال پیش بهم گفتن خیلی دوستت دارم و منم چون دوستش داشتم یه مدت باهم بودیم تا بیشتر آشنا بشیم ولی بعد یه مدت دیدم همش به فکر کار و شرکتش هست بخاطر همینم تموم کردیم، چند روز پیش بعد اون مدت بی خبری خیلی اصرار کرد و خواهش کرد باز هم دیگه رو ببینیم منم چون دوستش داشتم قبول کردم و امروز باهاش رفتم بیرون هنوز ته دلم خیلی دوستش دارم ولی این قضیه کار رو به نظرتون چیکار کنم😓

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ سال🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

اره هشت سال میشناختمش ولی نه اینکه باهم باشیم خودم ۲۰ سالگی عاشقش شدم و اون دو سال بعدش بهم گفت دوستم داره

کار جوهر مرده

خیلی نگرانم که بعد هم تو زندگی کار الویتش بشه با اینکه می‌دونم خیلی دوستم داره چون با همه بداخلاقیام بازم دوستم داره و خواست باهم باشیم

مگه میتونی باهاش نباشی ؟! 

من دوستش دارم اونم دوستم داره از همه نظر هم ایده آل هست برای ازدواج ولی تنها نگرانیم اینه که همش به فکر کار باشه

مگه ازت خاستگاری کرده

بله امروز گفت من خیلی دوستت دارم و اگر تو قبول کنی می‌خوام رسمی پا پیش بگذارم حالا واقعا نمیدونم باید چیکار کنم