2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی میکنم 🫠👐

154 بازدید | 15 پست

احساس میکنم با ادما فاصله دارم . انگار نمیدونم دنیام فرق داره حالم خوش نیس

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم هیچوقتم کسی درکم نمیکنه

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))

ببین این دور شدنه اولش برات خیلی سخته بعدش به حدی برات لذت بخش میشه که با خودت میگی کاش زودتر از همه آدما فاصله می‌گرفتم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

تاپیکاتو چک کردم دیدم خوابگاهی هستی

خیلی درکت می‌کنم

برگشتم به اون دوران

منم زمانی که خوابگاه بودم همین حس رو داشتم

البته سال اول خوب بودم

سال بعدش شدیدا احساس تنهایی میکردم

مینشستم گریه میکردم یهویی

حتی یهو وسط گریه ام می‌گرفت میرفتم بیرون گریه می‌کردم

مدت طولانی اینطور بودم

البته فکر و خیال های منفی هم خیلی تاثیر داشت تو حالم

یا به جای اینکه بلند شم برم بیرون یا مثلا چیزای مثبت گوش بدم و بخونم، آهنگ های غمگین گوش میدادم حالم بدتر میشد

سعی کن آدم های مثبت نگر و پر انرژی رو تو خوابگاه پیدا کنی باهاشون دوست بشی

بری بیرون برای خودت گشت و گذار و قدم زدن

من درکت میکنم

🤌🏻🥲

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))