2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه که ظرفا کثیف میشه میشورم یدونه لیوان تو سینک باشه احساس میکنم کل خونه کثیفه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بعد از هر غذا

بله

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان من صبح زود میشوره 

ولی من میگم آدم شب قبل خواب کاراشو بکنه من خودم از هفت شب شروع میکنم تا ده 

از ماشین لباسشویی و ظرفشویی ام کمک میگیرم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

همون زمان که کثیف شدن 

دیگه نمیذاریم برای بعد 

یک هفته من ظرف های ناهار و همسرم ظرف های در طول رو میشوره 

و یک هفته برعکس این ماجرا 

دیگه اینجوری ظرف کثیفی نمیمونه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان باید برم بشورم شام هم بپزم 

معمولا تا قبل ساعت ۶ این کار ها رو میکنم تنبلی میکنم زودتر ریز ریز انجام نمیدم میذارم واسه لحظه آخر

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

قبل بچه دار شدن بسی تنبل بودم،الان همون موقع میشورم،یه دستمال رو سینکو کانتر وگاز میکشم،تمام،راهش فقط تمیز کردن همون لحظه س،

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

بلافاصله نمی شورم ولی تعداد ظرف کمی اوردم توی دست که از یه حدی که گذشت بدونم وقت شستنشه . روزی یه بار حتما میشورم ولی اگر در حالت عادی باشم روزی دوبار

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚