2777
2789
مامانم همه جاش سالمه فقط زبونش گرفته و یه جوریه انگار نمیفهمه دور وبرش چی میگذره  باهاش حرف میز ...

پدرم زبونش گرفته بودصورتش یه کوچولوکج شده بودرفته رفته بهترشدگیج ومنگ میشن آدمارواشتباه میگیرن بابام یکی ازکادراروباپسرخاله اش اشتباه میگرفت همثلازنگ میزدن حالشوبپرسن طرف قطع میکردپدرم متوجه نبودقطع شده چن دیقه ای همینطورتودستش بودبه یه نقطعه ی نامعلوم خیره میموند

خدا لعنتشون کنه ساعتهای اول رو بردیم بیمارستان نزدیک خودمون  حتی یه قرص هم ندادن بهش  انتق ...

میدونم عزیزم پدرمنم ۳تابیمارستان بردیم اقدام درست وحسابی نکردن آخرش بردیم بیمارستان دولتی تامین اجتماعی تابستری شددرعرض نیم ساعت گفتن سکته ی مغزی اونم سمت چپش درگیره یکم دکتردیراومدتااقدام های اصلیوشروع کردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم زبونش گرفته بودصورتش یه کوچولوکج شده بودرفته رفته بهترشدگیج ومنگ میشن آدمارواشتباه میگیرن بابام ...

اره منم مامانم همینطوره دقیقا 

زبون باباتون باز شده انشاالله؟ 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سکته مغزی یا قلبی آخه مامان منم سکته مغزی کرده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
سه روره که سگته کرده هنوز مثل روز اول گیج و منگ و حرف نمیزنه یه جا خیره میشه یه بارم فشارش رفته بال ...

فشارش تا ۱۵،۱۶بره عادیه پدرمنم فشارش اوایل تنظیم نبودپرستارروزی ۳،۴بارفشارشومیگرفت 

باعرض معدرت دسشویی اینارومتوجه میشع؟؟؟

اره روز اول که رسوندیم بیمارستان هی میخاست بلند شه پاچه های شلوارشو میداد بالا که بره ولی چون صحبت نمیکرد نمیداشتیم از جاش بلند شه واسه همون جاشو خیس کرد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فشارش تا ۱۵،۱۶بره عادیه پدرمنم فشارش اوایل تنظیم نبودپرستارروزی ۳،۴بارفشارشومیگرفت 

اهان خدا خیرت بده شب و روز ندارم از نگرانی خیلی ممنون بابت اطلاعاتت

🇮🇷🇮🇷🇮🇷