2777
2789
پدرمن روزای اول حتی تعادل نداشت بشینه بدنش بی حسه بی حس بودبهش میگفتیم سوندوصل بشه یاظرف بیاریم برای ...

خدارو شکر انشاالله مامان منم خوب بشه  فکر اینکه همیشه اینطوری بمونه روانیمون کرده

تو از بهبودی بابات حرف میزنی من حس خوب میگیرم از خوب شدنشون

خدا همه مریضارو شفا بده انشاالله 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شکر انشاالله مامان منم خوب بشه  فکر اینکه همیشه اینطوری بمونه روانیمون کرده تو از بهبودی ...

خوب میشه گلم گفتم که فقط صبرصبرصبرمیخوادببین بافیزیوترابی وکادردرمانی اینامرده زنده شده یه خانومه ۸۵ساله فیزیوترابی میشدقشنگ راه میرفت میگفتن قبلش کامل درازکش بودایشالایکی دوماه دیگه تایپک میزنی حتماتگم کن ازروندخوب شدنش برام مینویسی

اگه مادرتون سابقه ی غلظت خون وفشارخون نداشتن ازعوارض واکسنه پدرمن سالی دوبارچکاپ میدادسالمه بود۳تاوا ...

نه بیماری قلبی داشت دیگوکسین مصرف میکرد اونو سرخود قطع کرده خونش لخته شده 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خوب میشه گلم گفتم که فقط صبرصبرصبرمیخوادببین بافیزیوترابی وکادردرمانی اینامرده زنده شده یه خانومه ۸۵ ...

انشاالله  حتما خبر میدم مرسی 

ممنونم گه وقت گذاشتی جواب دادی❤

🇮🇷🇮🇷🇮🇷