2777
2789

ماست دادم از ۶ ماهگی اوکی بوده!

شیر بدم بهش؟

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیر محلی میدادم. از پنج شش ماهگی شیر خودمو میدوشیدم تو شیشه.. کم کم هر دفعه یکم شیر محلی تازه بهش اصافه میکردم با نبات... تا دیگه کامل شیر محلی دادم بهش... البته هر بچه فرق میکنه. اول کم بده ببین حساسیت نداشته باشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من شیر محلی میدادم. از پنج شش ماهگی شیر خودمو میدوشیدم تو شیشه.. کم کم هر دفعه یکم شیر محلی تازه بهش ...

ماست دادم حساسیت نداشته اوکیه؟

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

تا دو سال نده من از چند تا دکتر پرسیدم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
ماست دادم حساسیت نداشته اوکیه؟

ان شاءالله که اره. کم بده. نباتم بریز. اگه دلپیچه نگرفت یا اسهال نشد بده روزی یکبار

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....