2777
2789
عنوان

شکستگی کف پا و جوش نخوردن استخوان

978 بازدید | 10 پست

ممنون میشم اگر در مورد شکستگی کف پا تجربه ای دارید

بگید سه ماه استخون کنار پام (متاتارس پنجم)

شکسته و داخل گچه ولی رفتم دکتر هنوز جوش نخورده بود 

خیلی ناراحتم خسته شدم دیگه 

کسی هست که تجربه ای داشته باشه در مورد این نوع شکستگی و کلا جوش نخوردن استخون 

راهنمایی کنید مرسی🙏🏻🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادام برا جوش خوردن عالیه

مرسی عزیزم🌹🙏🏻

مصرف میکنم هر چیزی که میگن خوبه من استفاده کردم شیر و سنجد و پاچه و قلم و پای مرغ و بادوم و آناناس 

ولی جوش نخورده نمیدونم چیکار کنم🤦‍♀️

قرص کلسیم و ویتامین دی مصرف میکنم نمیدونم چرا ابنطوری شد

درد میکنه هنوز؟

اگه درد میکنه برو پیش ی دکتر دیگه عکس بگیر شاید درست جا ننداخته

چون داداشم انگشت شصتش شکست سه بار پیش سه تا دکتر مختلف رفت تا سومی درست جا انداخت و دوباره عمل کرده براش 

درد میکنه هنوز؟ اگه درد میکنه برو پیش ی دکتر دیگه عکس بگیر شاید درست جا ننداخته چون داداشم انگشت ش ...

آره درد هم دارم پیش دکتر های مختلف رفتم ولی نیاز به جا انداختن نداره چون سرجای خودشه

آره درد هم دارم پیش دکتر های مختلف رفتم ولی نیاز به جا انداختن نداره چون سرجای خودشه

والا نمیدونم چی بگم گلم خب استراحت کن و ب خوراکت برس تا خوب بشی

عصاره ی پای مرغ 

عصاره ی قلم گاو 

این دو تا رو راحت میتونی تو خونه درست کنی از لحاظ قیمت هم بصرفه هستن 

سلام عزیزم میشه بگی الان پات خوب شده در چه وضعیتیه ؟منم متاتاراس ۴م شکست بود ی ماه نیم تو گچ بود الانم دوهفتس باز کردم گاهی تو قسمتای دیگ و اون قسمت درد خفیف احساس میکنم نمیدونم خوب شده طبیعیه یا نه میشه بگی چیکار کردی؟

قرص کلسیم و ویتامین دی مصرف میکنمنمیدونم چرا ابنطوری شد

سلام عزیزم کف پای راست منم درد میکنه چند روزی هست ولی میتونم راه برم ولی زیاد راه برم درد میگیره ، درد شما هم اینجوری بود ؟