2777
2789
عنوان

حجاب عجیب شده

373 بازدید | 36 پست

من حجاب دارم. چادری نیستم ولی خب حجاب دارم 

امروز رفتم خرید چون جایی که زندگی میکنم لباس بلند و آستین بلند و شکیل کم پیدا میشه اگرم پیدا بشه خیلی گرونه 

از این مغازه به اون مغازه میگفتم اینو بلند تر ندارید؟ تعجب میکردن 

یا مثلا رفتم شال بخرم گفتم جنس خوب می خوام و شیک باشه از این شال های حریر که اون طرفش معلومه آورد گفتم نه می خوام پوشش داشته باشه مسخرم کردن گفتن وا کی دیگه اینطوری میپوشه اینا الان مده 

چیکار کنم که مده 

اعصابم خورد شد پاساژ خوب تو تهران می‌شناسید که لباس درست حسابی داشته باشن؟ انلاین چندتا گرفتم ولی هم دیگه به دستم نمیرسه سفارش بدم هم سخته

اطلس مال و ایران مال و پالادیوم و هدیش مال و پالمیرا و اپال رفتم باور میکنید هیچی نداشتن که به دل بشینه

مامانم میگه برو بازار کجای بازار باید برم؟

که من از نیستی جانا     به عشق تو برون جستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم حجاب ندارم اما دیگه والا کلی شال و روسری با پوشش خوب هست خصوصا الان سرد شده اصلا همه جنس ضخیم اوردن . لباس هاهم اتفاقا امسال پالتو و بارونی های بلند خیلی مد شدن . یا کت هستن یا بلندن 

انلاین بگردی زیاد هست