یه دکتری رفتم که باردار بشم آزمایش نوشت. اونم نگو آزمایشگاه اشتباهی با مرد منو مقایسه کرده. دکتره هم قشنگ اصلا متوجه نشد برداشت قرص هورمون و اینا نوشت. بعد فهمیدیم اشتباه شده و نرفتم اون دکتر ولی آزمایشگاه رفتیم و آزمایش و درست کردن. الان دنبال دکتر خوبم برا بارداری پر خطر ترو خدا دکتر خوب کسی سراغ داره بهم معرفی کنه. پسرم الان 14 سالشه و مریضه. هیدروسفالی ه و من خیلی میترسم نه حرف میزنه نه راه میره. بچه سالم میخوام با این وضع دکترا موندم چکار کنم. پول مهم نیست فقط دکتر عالی میخوام
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متخصص پرخطر خانم دکتر فاطمه عباسعلیزاده و شمسی عباسعلیزاده جفتشون عالین بینظیر
خانوم عباسعلیزاده زنگ زدم وقت ندادن. بعدشم میگن نصف شب نوبت میرسه و این که ماما های کنارش به مریض ها رسیدگی میکنه . میخوام یه نفر برم مطب نه که دسته ای عین گاو همه رو میبینن دارو ها و آزمایشات هم قاتی میکنن😭