2777
2789

از دیشب ک این اتفاق اقتاد هممون داریم دیوونه میشیم اصلا مردم شهرمون همه حیرون موندن میخوام از اولش بگم براتون تقریبا ده یازده سال پبش یکی از همشهریامون زنشو تو خواب باضربه چاقو کشته بود زنش همش ۱۷ سال داشت در حالی ک بچه شیر خوارش هم کنار دستش بوده میگن تا صبح ک بقیه باخبر میشن بچه تو دریای خون مامانش غرق بوده🥲

خب بگو جونم 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اون آقا چون از فامیلای نزدیکشون بوده یعنی دختر بیچاره بابا نداشته و شوهرش خواهر زاده شوهر مادرش بوده بحاطر همون قاتل مجازات نشد واز خانواده دختره ک فقط مامانش بوده رضایت میدن و مرده آزاد میشه😐فک کن یه قاتل اد بیگناهو بکشه بدون اسنکه مجازات بشه بیاد خوشو خرم کنار خانوادش زندگی کنه تاز یجه هم بدن دست خودش

کامل گذاشتی لایک کن

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود