والا تو اینترنت هست...
کره ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد ۱/۲ پیمانه
پنیر به مقدار لازم
پیاز ۴ عدد
مرحله ۱ کره را در فر روی حرارت متوسط ذوب کنید.
پیاز و ½ قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید، هم بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید پیازها به مدت ۵ دقیقه نرم شوند.
درب را بردارید و اجازه دهید پیازها روی حرارت متوسط کاراملی شوند تا قهوه ای طلایی شوند و هر از گاهی هم بزنید. اگر پیازها خیلی زود سرخ شدند حرارت را تنظیم کنید.
فرآیند کاراملی شدن ممکن است ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول بکشد. گام ۲ در همین حال، آب گوشت را در قابلمه ای روی حرارت ملایم گرم کنید.
مرحله ۳ وقتی پیازها کاراملی شدند، آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد. آرد را هم بزنید و بگذارید یک یا دو دقیقه غلیظ شود.
مرحله ۴ آب گوشت گرم، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را به آرامی به مخلوط پیاز اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بدون درب بجوشانید. نمک و فلفل بیشتری به مزه اضافه کنید.
مرحله ۵ جوجههای گوشتی را گرم کنید و کاسههای مخصوص فر را روی یک ورقه پخت بچینید. سوپ را داخل کاسه ها بریزید و روی آن را با تکه های نان بپوشانید این سوپ به عنوان یک غذای فرنگی به حساب می اید.