2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال داشتم بی زحمت

105 بازدید | 13 پست

فردا مادر شوهرم مهمون داره هم ناهار اونجام هم شام 

روز بعدشم واسه ناهار خونه ما میان 

حالا مادر شوهرم می خواد سوپ شیر درست کنه 

بنظرتون منم فرداش میتونم درست کنم یا درست نکنم دیگه سوپ شیر رو?

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

سلام ببخشید اسی من نمتونم تاپیک بزنم مجبورم اینجا بگم

من۱۸ سالمه تویی بدنم ۱۸ تا لکه شیر قهوه داریم لکه ای قهوه ایی تو بدن ارثی ومادر زادی هس تو اینستا یه پیچی پیدا کردم میگه با طب سنتی میشه حلش کرد به نظرتون جواب میدع خیلی اذیت میشم

باز ببخشید استاتر

یعنی میشه منم یه روز بگم شد😭😭چرا اخه خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نکن سوپ ورمیشل درست کن

عه

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
دیگه مزه نمیده

دوس داشتم‌من سوپ شیر درست کنم سوپ شیرام خیلی خوشمزه میشه اونم‌خونشون‌من‌می خوام درست کنم برا همین میگه درست کن میدونه خوب درست میکنم 🥲😪

سوپ جو رستورانی درست کن

اره دیگه مگه سوپ جو درست کنم 

پوووف 

سوپ پیاز فرانسوی درست کن...بسیار هم باکلاس    

چطوریه طرز تهیه ش عزیزم 

خوشمزه س ؟

چطوریه طرز تهیه ش عزیزم  خوشمزه س ؟

والا تو اینترنت هست...

کره ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد ۱/۲ پیمانه

پنیر به مقدار لازم

پیاز ۴ عدد

• گوشت گوساله :3 فنجان

مرحله ۱ کره را در فر روی حرارت متوسط ذوب کنید.

پیاز و ½ قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید، هم بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید پیازها به مدت ۵ دقیقه نرم شوند.

درب را بردارید و اجازه دهید پیازها روی حرارت متوسط کاراملی شوند تا قهوه ای طلایی شوند و هر از گاهی هم بزنید. اگر پیازها خیلی زود سرخ شدند حرارت را تنظیم کنید.

فرآیند کاراملی شدن ممکن است ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول بکشد. گام ۲ در همین حال، آب گوشت را در قابلمه ای روی حرارت ملایم گرم کنید.

مرحله ۳ وقتی پیازها کاراملی شدند، آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد. آرد را هم بزنید و بگذارید یک یا دو دقیقه غلیظ شود.

مرحله ۴ آب گوشت گرم، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را به آرامی به مخلوط پیاز اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بدون درب بجوشانید. نمک و فلفل بیشتری به مزه اضافه کنید.

مرحله ۵ جوجه‌های گوشتی را گرم کنید و کاسه‌های مخصوص فر را روی یک ورقه پخت بچینید. سوپ را داخل کاسه ها بریزید و روی آن را با تکه های نان بپوشانید این سوپ به عنوان یک غذای فرنگی به حساب می اید.

والا تو اینترنت هست... کره ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم آرد ۱/۲ پیمانه پنیر به مقدار لازم پ ...

ممنون عزیزم😚❤