2777
2789

خیلی حواستون بهش باشه .مادر دوستم بخاطر فشار خون از دنیا رفت .غذا کم و بی نمک باشه چیزی نمیشه .آب انارم و رب انارم براش خوبه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حواستون بهش باشه .مادر دوستم بخاطر فشار خون از دنیا رفت .غذا کم و بی نمک باشه چیزی نمیشه .آب ان ...

یا خدا نگو اینجوری....حالا منم استرس گرفتم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
نمک براشون خیلی بده تا جایی که میتونین حذف کنین یا خیلی کم. سرخ کردنی هم کم کنین چربی هم خوب نیست. ق ...

یا خدا تا این  حد خطرناکه...بعد مثلا سیب زمینی پخته سفیده تخم مرغ بده؟

هر فعالیتی که ضربان قلب رو میبره بالا انجام ندن مثلا از پله زیاد اگه میخوان برن بالا خیلی آهسته و بین پله ها توقف کنن. ولی یوگا خیلی خوبه.

آب هم زیاد بخورن و برای سلامت کلیه هاشونم زیر نظر باشن چون بیشتر داروهای فشار خون ادرار آور هستن.

دستگاه فشارخون بگیرید هر روز فشارشونو چک کنید و حواستون باشه اگه با وجود دارو فشارشون رفت بالا یا پاهاش اگه ورم کرد برید دکتر داروهاشو عوض کنه.

نترس واقعا رعایت کنن و داروهاشونو منظم بخورن یک زندگی عالی دارن. من خودمم فشارم بالاست چند ساله.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یا خدا تا این  حد خطرناکه...بعد مثلا سیب زمینی پخته سفیده تخم مرغ بده؟

بستگی به آزمایش هاشون داره که چربی خون و تری گلیسریدشون چقدره. دکتر حتما براشون می نویسه.

هر فعالیتی که ضربان قلب رو میبره بالا انجام ندن مثلا از پله زیاد اگه میخوان برن بالا خیلی آهسته و بی ...

نمی‌دونم مامانم اصلااا شیرینیجات قند و شکر چربی مصرف نمی‌کرد کلن تاحالا نخورده غذاش فقط نون و ماست یا سالاد پنیر اینا بود عجیبه امروز فشارش۱۶قود اولین باره اینطور شده

نمی‌دونم مامانم اصلااا شیرینیجات قند و شکر چربی مصرف نمی‌کرد کلن تاحالا نخورده غذاش فقط نون و ماست ی ...

دکتر نرفتین؟ اولین باره فشارش بالاست؟ شاید به خاطر استرس بوده و بعدش دوباره اومده پایین. قبل از گرفتن فشار باید ده دقیقه بدون فعالیت یه جا بشینه.

فشار بالا همیشه بالاست حتی در حال استراحت. من فشارم 22 بود با پای خودم رفتم دکتر گفت همین الان برو اورژانس وایسادی داری میخندی؟ بعد برام کلی آزمایش نوشت اکو گرفت چون سابقه خانوادگی داشتیم آنژیو گرفت. ولی خب با دوتا قرص ساده کنترل شد و الان خوبم.

دکتر نرفتین؟ اولین باره فشارش بالاست؟ شاید به خاطر استرس بوده و بعدش دوباره اومده پایین. قبل از گرفت ...

چرا دکتر رفت اولین باره فشارش رفته بود بالا من تازه فک کردم فشارش پایینه😐براش چندتا قرص نوشت بیماری فشار نداره معدش اسیدیه

یا خدا نگو اینجوری....حالا منم استرس گرفتم

مامان منم فشار بالا هست بردمش متخصص داخلی دارو میخوره خیالم راحت یه دستگاه هم براش گرفتم فشارشو بگیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید