2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟😍 تجربخ داشتین؟

وقتی قبلش هاله کمرنگ داره

احتمالا تاخیر داره پریودتون انشالله 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ایشالله اگر بودم میام میگم😍

بیاد تو همین تاپیک بگو و ریپلای بزن 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

عزیزم من هم ۴روز مانده به موعدم

چندتا بی بی از دیروز از زدم( دیروز میشد ۵روز به موعد) همه شون همین مدلی شدن

زیر دو دقیقه هاله مینداخت

ولی ولی

عین برای شما هاله بی رنگ و سیاه

منم مثل شما گیج شدم

ولی با توجه به تجربم من میگم اینجور مواقع منفی هستن

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بی بی دیشبیم توی تاپیک قبلیم هست یتونید برید و بیینید و مقایسه کنید

امروزم سه تا زدم همینجوری شدن.یا کمرنگتر یا همینجوری

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
عزیزم من هم ۴روز مانده به موعدم چندتا بی بی از دیروز از زدم( دیروز میشد ۵روز به موعد) همه شون هم ...

برا من هاله هاش صورتیه عزیزم نمیدونم والا هر چی خیره جواب ازمایشت چیشد؟

عکس بی بی هان بذار گلی

برا من هاله هاش صورتیه عزیزم نمیدونم والا هر چی خیره جواب ازمایشت چیشد؟ عکس بی بی هان بذار گلی

ایشالا مثبت باشین

دیگه نزدین؟ چندم سیکل هستین امروز ؟ 

نه عزیزم من ازمایش نرفتم..هنوز سه روز مانده به موعدم

.امروز زدم منفی شد