نرم افزار باید نصب کنی. مثلا من اینو دارم: cube acr در ضمن، باید رو اسپیکر صحبت کنی تا ضبط شه. بدو ...
برنامه ای هم هست که ضبط کنه بدون اینکه نیاز باشه بزنی رو اسپیکر قبلا داشتم ولی اسمشو یادم نیس
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نرم افزار باید نصب کنی. مثلا من اینو دارم: cube acr در ضمن، باید رو اسپیکر صحبت کنی تا ضبط شه. بدو ...
حواست باشه این گزینه رو روشن بذاری تا همه تماسات ضبط شن (الان واسه من خاموشه چون نیازی نداشتم). و یادت نره رو اسپیکر صحبت کنی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
برنامه ای هم هست که ضبط کنه بدون اینکه نیاز باشه بزنی رو اسپیکر قبلا داشتم ولی اسمشو یادم نیس
منم شنیدم هست ولی خودم پارسالا نیاز داشتم خییییلی نصب کردم ولی بهش نرسیدم. وسعم در حد اسپیکر بود
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
نه خریدنی نیست رایگانه. من از گوگل پلی دانلود کرده بودم نمیدونم بازار اینا دارن یا نه
[QUOTE=316628367]برنامه خوبه نیاز ب تعریف نداره صدای هر دوطرف رو واضح ضبط میکنه[/برا اینکه رو گوشی کسی شنود بذاری خوبه؟ یا نه فقط ا نه فقط واسه استفاده خخودت خوبه
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر