2777
2789
عنوان

چقد از پستونک گرفتن پروسه سختیه

839 بازدید | 19 پست

سلام مامانا

پسرم چند روز دیگه میشه 18 ماهش و از اول پستونک داشت. این دوماهه خیلی وابسته تر شده. چند روزه که دارم تلاش می کنم پستونک رو ازش بگیرم. ولی ناکام و شکست خورده ام. میشه هر تجربه ای دارید بگید

نمیدونم واقعا.  .

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

دختر من دو سالشه همچنان میخوره ازش بگیرم ی چک میزن در حد تیم ملی ..

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستونک باید زیر ی سال بگیری.

خواهرم پسرش برد ی اسباب بازی فروشی اونم ی اسباب بازی بزرگ و.خوب برداشت به جاش فروشنده گفت باید پستونک بدی.اونم.داد و تمام

همتای مامانم بودم❤

باید کم کم بگیری سعی کن وقتی خواست سرشو با یه چیز دیگه گرم کن حواسشو پرت کن . 

البته من خودم تا دو سه سالگی خوردم یه روز مامانم گفت پستونک تو دزد برده دیگه نخوردم😁

اسی من خواب و شیرشو راحت گرفتم،اما امان از پستونک....دو هفته هرشب با گریه بیدار میشد تا ترک کرد،منم ۱۸ ماهگی بعد از واکسنش گرفتم ولی کاش یکسالگی ترکش میدادم اونموقع راحت تر بود

یه کم سخته ولی شدنیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

سرش قیچی کن بده بهش دیگه نمیخوره اما زاپاس باید داشته باشی اولش که غر زد و گریه کرد مقاومت کن اگر بعد یکساعت دیدی ول کن نیست بهش بده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

دورازچشمش پستونکشو قیچی کن وبعد بذار یه جایی که ببینه.. وقتی دیدخراب شده خودت هم باهاش همراهی کن وغمگین باش😔  ..بگو آخی... وای چیشده ممکنه چندروزبخاطر پستونک خرابش بد قلقی کنه بعد از سرش میفته

پارسا پسرمامان😍

منم پسرم وابسته بود درحدی ک چنتا چنتا میخریدیم مبادا اگر گم کرد نصفه شبی اسیر شیم.

کم کم ازش گرفتم تو روز بهش میگفتم بده به من تابهت جایزه بدم.میگرفتم بهش خوراکی میدادم تا چند وقت هرچی میخواست میگفتم اول اونو بده تا باهم بریم بیاریم.بعدچند ماه هم موقع خواب ازش گرفتم تا چتد روز نق زد منم میگفتم گم شده فردا پیدا میکنیم الان تاریکه نمیبینیم دیگه کلا یادش رفت

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا