2777
2789
عنوان

یه دختر ۲۴ ساله چقدر باید پول تو جیبی بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3354 بازدید | 137 پست
بدبخت خانواده ک شکم اون مفت خور رو باید سیر کنن پولم بهش بدن آدم ایقدم پرررو و طلبکار؟ 

درست صبحت کن

حالا انگار خودت مدیر عامل شرکت گوگلی

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دختری هم که بیکاره نه درس داره نه دانشگاه قطعا فرق داره با دختری که دانشجوعه

ی درصد خیلی کمین ک کارشون مرتبط با رشته دانشگاهیشونه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وظیفه پدر تامین مخارج دخترشه تا هر سنی دختر وظیفه ای درقبال خرج خودش و خانواده نداره اگر قرار بود ...

این تفکر واقعا مال الان نیست ،پدر وظیفه اش تامین شماست تا روزی که مستقل بشید الان هرچی یه آدم مستقل تر باشه جذابتره آدم بی پول نه قدرتی داره نه جذابیتی نه حق انتخاب چندانی 

این تفکر واقعا مال الان نیست ،پدر وظیفه اش تامین شماست تا روزی که مستقل بشید الان هرچی یه آدم مستقل ...

جالبه اینجا همه میگن وظیفه زن پول دراوردن نیست و وظیفه شوهرشه خرجشو بده و حتی اگر هم شاغل باشه باز پول خودشه و شوهرش بازم بهش پول بده

ولی دختر مجرد رو انگل حساب میکنن و پول از گرفتن از پدر براشون افت داره

قشنگ مشخصه توی چه خانواده ای بزرگ شدن

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

جالبه اینجا همه میگن وظیفه زن پول دراوردن نیست و وظیفه شوهرشه خرجشو بده و حتی اگر هم شاغل باشه باز پ ...

عزیزم من اصلا مجرد و متاهل حتی زن و مرد رو جدا نکردم هیچ بی احترامیم به شما نکردم ، یکی امروز یه تاپیک زده بود و گفته بود که میخواد طلاق بگیره چرا؟ چون جلو شوهرش گفته میخوام یرم ناخن ترمیم کنم اونم قاطی کرده خانمه عکس ازدواجشون خط خطی کرده شوهرش بش سیلی زده همه اینا سر سیصد چهارصد تومن ترمیم ناخن بوده ، استقلال مالی یکی از مهمترین ابعاد استقلال شخصیته چه شما دوست داشته باشی قبول‌کنی چه نکنی بخاطر شرایط اقتصادی افتضاحمونم پسرا دیگه بیشتر دنبال دختر مستقلن ، روراست بگم عشقو باید گذاشت در کوزه ابشو خورد پول همه چیزه 

عزیزم من اصلا مجرد و متاهل حتی زن و مرد رو جدا نکردم هیچ بی احترامیم به شما نکردم ، یکی امروز یه تاپ ...

حالا این قضیه چ ربطی به تاپیک من داشت؟ مگه من گفتم بابام نمیده؟ 

درضمن استقلال مالی جدا از استقلال شخصیتیه ممکنه یه نفر دانشجو باشه و رشته ش جوری باشه که هیچ شغلی حتی پارت تایم نتونه داشته باشه این انگلیه؟ مفت خوریه؟

حالا این قضیه چ ربطی به تاپیک من داشت؟ مگه من گفتم بابام نمیده؟  درضمن استقلال مالی جدا از است ...

من اینجوری نگفتم اگر اینارو میگید لابد فکریه که خودتون راجع به خودتون میکنید ، ربطش اینه که شما پرسیدی با بیست و چهارسال سن چقد پول تو جیبی باید گرفت منم نظرمو گفتم هیچی ! استقلال شخصیتی رو اگر یه میز در نظر بگیریم یکی از پایه های میز پوله تا نباشه لنگ میزنه 

هیچ ربطی نداره وظیفه پدر تامین مخارج دختره تا هر سنی دختر هیچ وظیفه ای نداره درقبال مخارج خودش

چه طرز صحبت کردنه 

تا سن ۱۸ سالگی پدرت وظیفه داره خرج و مخارج تو رو بده موقعی که خواستی ازدواج کنی هم وظیفه داره بهت جهیزیه بده میخواستی درس بخونی بری سر کار یه عمر مفت چرخیدی حالا دنبال پول تو جیبی میچرخی برو اصلا بر اساس نرخ تورم پول تو جیبی بگیر 

پول تو جیبی برای بچه مدرسه ای هست نه دختر ۲۴ ساله باید تا الان مستقل میشدی که الان دستت تو جیب خودت بود نه اینکه جلو بابات دراز باشه 

خودتو زدی به کوچه علی چپ با مردم درگیر میشی 

چه طرز صحبت کردنه  تا سن ۱۸ سالگی پدرت وظیفه داره خرج و مخارج تو رو بده موقعی که خواستی ازدواج ...

دلم به حالت میسوزه واقعا

خیلی رقت انگیزی

دلم به حالت میسوزه واقعا توی خونه پدرت به چشم مفت خور بهت نگاه میکردن بعد از ۱۸ سالگیت لخت انداختنت ...

اره تو بودی دیدی پدرم با من چی کرده 

من که مثل تو تا ۲۴ سالگی دنبال پول تو جیبی نبودم بیام با بقیه مشورت کنم پول تو جیبی چقدر باید باشه بابام بهم کم پول میده یا زیاد 

دلت به حال خودت بسوزه  معلومه خوانوادت حسابی حالتو گرفتن حق هم دارن آدم بخواد به تو پول بده فورا پشیمون میشه 

دلم به حالت میسوزه واقعا خیلی رقت انگیزی

هعی آدم میمونه توش منم 24سالمه بابام به زورپولم میده وزورش میادتواین سن خرجم کنه بری سره کارهم بایدحمالی کنی واسه سه تومن که اونم فقط خرج کرایه ماشینت میشه فقط

بخوای کاشت ناخن یادبگیری ازاین چرتوپرتاهم بایدحداقل20میلیون خرج کنی کلی جیبت خرج کنی شایدبه درآمدرسیدی حالا

درسمم که اونم خانوادم به درسمم توجه نکردم ازپایه قوی بیام بالا دوتاکلاس تقویتی نگرفتن درسمم‌ ضعیف اومد بالا

ودرحال حاضرم یه دختره افسرده وناامیدیم گاهی وقتامیگم برم بامردابخوابم خرجم دربیاد😒درواقع همون هرزگی