2821
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید

56 بازدید | 7 پست

یک سوم از ده ماه چقدر میشه؟

نحوه محاسبه اش چجوریه

ممنون

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه ماه ۳۰ روز باشه ۱۰ ماه میشه ۳۰۰ روز  یک سوم ۳۰۰ میشه ۱۰۰

مرسی💋💋

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم تو تاپیکی قبل دیدم حس ششمتون قوی بود لطفا جواب بدین

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم تو تاپیکا قبل دیدم حس ششمتون قوی بود لطفا جواب بدین

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم تو تاپیکا قبل دیدم حس ششمتون قوی بود لطفا جواب بدین