بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم قیمه بد درست میکنم 😂تتها خورشتی ک خوب. میشع قورمه سبزی و فسنجون
مال من اینامم خوشمزه نمیشه میدونی من از دوران مجردی فقط سرم تو درست و کتاب بودم الان هرچی بکنم اصلا خوب د رنمیادچون واقعا اصلا اشپزی نکردم شوهرم خیلی اعتراض میکنه الان که غذاهات خوب نیست 😂😂😂
خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
لپه رو بزار خیس بخوره رازش به پخت لپه خوبه بعدم گوشت گوسفند مناسبه آب خورشتت نباید زیاد باشه حین پخت نباید آب اضافه کنی ربو لپه و پیاز سرخ شده رو با هم تفت بده پیاز باید رنده ریز باشه ادویه دارچین و زعفرون و گلاب
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
پیاز رو رنده کن تفت بده گوشت بریز بعد زردچوبه و رب خوب سرخ کن آب جوش بریز بذار کنا یه ساعت بعد لپه ها تو یه کم روغن سرخ کن رب بزن و خوب تفت بده بریز تو خورشت حالا دو تا لیمو عمانی که تو آب گرم خیس کرده بودی رو خوب فشار بده تلخیش بره اضافه کن با یه دونه گل محمدی اگه دوس داشتی یه کوچولو چوب دارچین بذار خوب جا بیوفته
سیب زمینی هاتو که سرخ کردی بقیه روانی که تو طرف موند رو تا داغه آروم بریز تو خورش بعدم نمکش رو اضافه کن
گوشت رو بذار یه چند دقیقه بجوشه ابشو خالی کن خیلی توی رنگ قیمه تاثیر داره لپه هم همینطور بذار جوش بخوره ابشو خالی کن بعد یه پیاز رو رنده کن زیر خوب سرخش کن بهش زرد چوبه فلفل سیاه وادویه قیمه بزن گوشت و لپه هم بهش اصافه کن تفت بده بعد ربع گوجه بزن و تمام اب بریز بذار بپزه یه دونه حل و چوب دارچین هم بنداز یا عرق هل اخر سر هم نمک و زعفران و لیمو هم جدابزار نکنه تلخ باشع اخر اصافه کن
من قیمه هام شبیه قیمه نذری میشه ، اولین نکته پیاز خیلی خیلی زیاده سه پیاز درستو ریز خورد کن و گوشتو بشور بزار کنارش و سرخ کن باهم درشم بزار ده مین ،لپه رو حتما جدا بپز ،ابشو بریز دور ، نزار کامل بپزه لپه ، بعد تفت بده بریز تو خورشتت، روغن بریز و رب با روغن زیاد سرخ کن ، صد گرم کره بنداز عالی میشه ، گلابی یادت نره
راز خشمزه شدن قیمه پیاز زیاده خلالی باحرارت کم که قشنگ سرخ بشه بعد گوشت با دمبه فراروان پیازت که سرخ شد تمیز گوشت ودمبه رو باهاش تفت بده بعد لپه رو اضافه کن کمی تفت بده نمکفلف زردچوبه ب همراه دوقاشق رب گوجه وکمی دارچین اضافه کن یادت باشه همیشه از اب جوش استفاده کنی بعد که خورشتتودم گذاشتی درشومیذاری زیرش خیلی کم باشه ک خورشت نجوشه بارحرارت کم جابیفته وانیکه الو خورشتی وقیصی خشکم اضافه کنی محشرمیشه
عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار