2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 4 پست

سلام ممکنه باردار باشیم با بتای منفی ولی بیبی چک مدیکورم مثبت شده رابطم توی ۲۶ شهریور بوده و بعدش دردای شکم لگن کتف گرفتم مهر با پرژسترون پریود شدم بعدش مصرف سیبل و شروع کردم الان تموم شده اما پریود نشدم میگم نکنه خارج از رحمی بشه🥲اما تا سوم این ماه ازمایش تیتر بتاهام 0.100> یا 0.1 بود و بعد مصرف سیبل سینه دردم دارم ممکنه قرص ازمایش بتارو منفی کنه؟

سلام عزیزم منم ماه پیش مشکوک بودم بیبی چک مدیکور گذاشتم مثبت شد دوروز بعدش یه مارک دیگه گرفتم منفی شد..بنظرم مثبت کاذب توش زیاد شده نخرین دیگه میخوره توذوق آدم

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم ماه پیش مشکوک بودم بیبی چک مدیکور گذاشتم مثبت شد دوروز بعدش یه مارک دیگه گرفتم منفی ش ...

یه خانومی اخه گفته بود ازمایش بتا دادم منفی بوده0.2 بود ولی توی تاپیک ۱۴ ام این ماهش گفته بود ۱۶ هفتشه یعنی ۴ ماه باردار بوده ایشونم یه سری بیبی چکاش منفی میشد یه سری هاله مینداخت انگار🥲من سر قرص ضدبارداریی که یه ماهه میخورم میترسم چون دکتر بهم گفت که قطعا باردار نیستی با پرژسترون پریود شدم مهر سوم پریودی قرصارو خوردم الان تموم شده چندروزه بازم هیچی ب هیچی فقط درد دل کتف و لگن دارم🥲

یه خانومی اخه گفته بود ازمایش بتا دادم منفی بوده0.2 بود ولی توی تاپیک ۱۴ ام این ماهش گفته بود ۱۶ هفت ...

یه هفته دیگه آزمایشتو تکرار کن شاید هورمونات ب اون حد نرسیده باشن

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)