2777
2789
عنوان

یه کیسه دارو دکتر بهم داد

291 بازدید | 23 پست
امروز رفتم دکتر زنان برای معاینه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
بعد از اینکه معاینم کرد گفت عفونت شدید داری و یه کیست بزرگ
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
برای عفونتت نمیتونی از عنبر النسا استفاده کنی؟ خیلی عالیه ...ببخشید پشگل الاغ ماده است
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم کم کم اقدام کنم برای بارداری الان همش استرس دارم نکنه حامله نشم یا حامله بشم بچم بمیره
عروسمون میگه یه تخم مرغ بشکون بزار لای یه دستمال تمیز بشین روش خیلی ها از این روش جواب گرفتن
عطاری ها دارن برو بگیر میگن از وسط نصفش کن بعد وسطش رو بسوزون یه دودی ازش خارج میشه درمان انواع عفونته ...بگیر زیر خودت ...البته اتیشش نزنی از عطاری بپرسی برات توضیح میده
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نمیدونم با این که اینترنت دارید. گوشی هوشمند دارید چرا باورهاتون مربوط به زمان مادربزرگ مامان منه؟ یعنی این همه پزشک تو دانشگاه درس می خونند سالها رو حیوانات آزامایش و تحقیق میکنند تا یه دارو تهیه کنند ارزش کارشون به اندازه پ الاغ ماده نیست؟
آموزش عکس گذاشتن در تاپیک های نینی سایت http://8pic.ir/images/07qa7syjdovsngtbxfgd.jpg
عزیزم آخه داروها خیلی عوارض داره و مامانای ما از همین روش های سنتی استفاده کردن و نتیجه گرفتن.
آخه من یه سقط هم داشتم چون تو رحمم لخته خون بود و سونو که رفتم دکتر گفت نمیمونه الانم لخته خون دارم ولی خیلی کوچیک شده.
من خیلی از ین خواص پشکل شنیدم دوست خواهرم هم توی داروخانه کار میکنه اون به ما گفت خیلی خوبه حتی گفت تو خونه بسوزونید برای ضدعفونی کردن خونه خوبه