2777
2789
عنوان

زندگی در پردیس

874 بازدید | 3 پست

سلام من میخواستم خونه بخرم تو پردیس بین فاز سه و هشت یعنی یکی از این دوتا فاز میخواستم بدو.نم اونجا زندگی چه جوری ساختمان ها امکانات دارند کلا زندگی تو پردیس چه جوریه مسیرش تا تهران چون جفتمون شاغلیم سمت شریعتی و اینکه از املاک شنیدیم که خونه بخریم اونجا دیگه میمونه رو دستمون کسی نمیخره ممنون میشم کسایی که پردیس اند از سرما و گرما و کلا زندگی در اونجا راهنمایی کنن

سمت فازای جدید نرو فاز دو میگن دسترسیش بهتره

من خودم نیستم اونجا

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

من فاز دو هستم عزیزم.کلا سمت فاز ۸ نرو.اصلا جای خوبی نیست‌فاز ۳ بهتره.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من فاز ۳ هستم امکاناتش بهتره..معمولا چند درجه از تهران خنکتره..بیمارستان الغدیر بومهن حدود ده بیست دقیقه ایش هست..برا خریدم پاساژ داره.‌بازار بومهن و رودهنم هست..مدرسه هم زیاد داره..بد نیست..ولی خوب تهران بازار بزرگ داره..بازار هفت حوض و... اینجا یه بازار درست حسابی نداره..زیاد سرگرمی نیست..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز