2777
2789
عنوان

کتاب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست
اینم خوندم خیلی دوسش داشتم

عشق با حروف کوچک

اگرم خوندیش نگو خوندمش🥴

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگیرمش امروز میخوام برم کتاب فروشی امیدوارم داشته باشن و ارزش خواندن داشته باشه

قبلش یه سرچ بزن گوگل و یکمی راجبش مطالعه کن ک اگر خوشت اومد بخری. جلده سخت و کاور دارشو هم اگر بتونی بخری عالیه، سر ورق های آبی رنگ داره، خاصه

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
قبلش یه سرچ بزن گوگل و یکمی راجبش مطالعه کن ک اگر خوشت اومد بخری. جلده سخت و کاور دارشو هم اگر بتونی ...

باشه ممنون

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
نه نخوندم نویسنده کیه؟

فرانسس میرالس

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
برا منم کتاب راحت معرفی کنید😂کتابای سطح بالا که تیاز به فکر کردن دارن خستم میکنن نمیتونم بخونم

خخخخ. کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ. مغازه خودکشی ژان تولی هم خوبه اما پایانشو باید دقت کنین.

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
برا منم کتاب راحت معرفی کنید😂کتابای سطح بالا که تیاز به فکر کردن دارن خستم میکنن نمیتونم بخونم

کوری رو بخون

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
در موردش سرچ کردم بیشتر مناسب نوجوان ها بود

نمیدونستم کتاب خوان هستی.

پس کتابه خشم و هیاهو اثر ویلیام فاکنر بخون. اما خیلی به چالش کشیده می‌شی