2777
2789
عنوان

خواهرم فقط عاشق رشته های هنریه

73 بازدید | 11 پست

رشته خودش انسانیه ولی علاقه نداره هر روز ناراحت تر از قبله😑🤦🏻‍♀️ همش میگه من موضوعات درسی مون رو فقط در حد بحث دوست دارم درسش عالیه ها ولی این بی علاقگی کلا از درس انداختتش  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر تصمیمی بگیره ما پشتشیم منتها شرایط رشته های هنری که اون می خواد خیلی عجیبه جوری که قشنگ باید بیوفتیم دنبالش اصلا ببینیم شرایط ورودش چطوریه 

رشته نمایش دوست داره 

چ اشکالی داره  طرف تو دانشگاه رشتش تغییر میده دبیرستان ک چیزی نیست

آره واقعا 

به نظر منم اینکه دوسال چیزی رو که نمی خواد بزارش تایم بزاره تحمل کنه بدتره اما از یه طرف میگم حس عقب ماندگی از بچه های همسنش نکنه😔

خودش هم می ترسه

آره واقعا  به نظر منم اینکه دوسال چیزی رو که نمی خواد بزارش تایم بزاره تحمل کنه بدتره اما از ی ...

علاقه و پتانسیل دوتا فاکتور خیلی مهمه 

اگه علاقه نداره واقعا هنوزم دیر نشده برای اینکه بخواد بره سمت علاقش آگاهانه حمایتش کنین مثلا از مشاور تحصیلی و بالینی خوب کمک بگیرین ... ممکنه تو هنر خیلی موفق تر عمل کنه تا انسانی 

اتفاقا من اون موقع یه همکلاسی داشتم بشددددددت تو زمینه هنر مثل عکاسی و موسیقی و نویسندگی و طراحی مستعد بود 

اما خونوادش گفته بودن یا ریاضی یا تجربی 

ب زور قبول کرده بودن بیاد انسانی درصورتیکه من مطمئن بودم اون آدم تو هنر میتونست عالی باشه برعکس ازش پزشک و مهندس و وکیل درنمیومد اگرم میشد دلش جای دیگه بود ... 

اگه واقعا تصمیمش جدیه الان تغییر بده خیلی بهتره تا وقتی که رفت تو دانشگاه دنبال انصراف و تغییر باشه... 

اما خیلی جالبه برام چون جدیدا دارم بچه‌هایی رو میبینم که اکثرا دارن میرن سمت هنر و واقعا خوشحالم تفکرات عوض شده و همه تو جو و تاثیر از حرفای دیگران دنبال رشتهای نظری نیستن