2777
2789
عنوان

نمیخام درس بخونم

192 بازدید | 13 پست

من قرار گذاشته بودم با خودم که در حین درسای دانشگاه برای کنکور هم بخونم 

ولی الان درسای دانشگاهمون یکم سخت شده کل وقتمو میگیره

به نظرتون ارزش داره از دانشگاه بزنم و دوباره برای کنکور بخونم

رشتم بهداشت عمومیه میخاستم پرستاری بیارم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهداشت عمومی اتفاقا بازار کارش خوبه ول نکن پشیمون میشی

آخه من شنیدم خیلی ضعیفه 

خیلیا بیکار موندن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من که انصراف دادم و فعلا هم قصد و حوصله درس خوندن ندارم 

رشتت چی بود؟

بستگی داره به هدفت. یکیبه بهداشتم راضیه یکی نه. باید ببینی چی خوشحالت میکنه و علاقت چیه. اما اگه قرار شد بخونی برا کنکپر ، مرخصی بگیر بعد که قبول شدی انصراف بده و از اول بدون قبول شدن انصراف نده که هر دو طرف بپره

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
اوضاع کنکور زیاد جالب نیس و بی عدالتی توش زیاد شده ریسک نکن رشتتو ول نکن

به نظرت رشتم خوبه؟

من درسای دانشگاه رو دوست دارم خیلی شیرینن ولی کنکورو اصلا

به نظرت رشتم خوبه؟ من درسای دانشگاه رو دوست دارم خیلی شیرینن ولی کنکورو اصلا

رشتت خیلی خوب نیس ولی بدم نیس

یه چیز معقولیه

کلا سعی کن رشتتو ول نکنی چون میگم، کنکور الان مث قبلا نیس ، بی عدالتی و اشتباه توش خیلی زیاد شده اکثر رتبه ها اشتباهی شده اکثر بچه ها رشته های اشتباهی قبول شدن

بنظرم ریسک نکن