2777
2789

بچها من دوازدهمم الان شروع کردم بخونون کنکوری و پایم اوکیه خوبه ولی نمیدونم  چه رشته ایی میخام 

و من حرفه شینیون رو بلدم ولی خب نمیشه دیپلم بمونم و نمیخام رشته دانشگاه علکی و بدرد نخور برم 

از پرستاری خوشم نمیاد پزشکی هم خوشم نمیاد محیط بیمارستان اذیتم میکنه بنظرتون چه رشته ایی خوبه معلمی خوبه؟فرهنگیان رتبه چقدر میخاد من منطقه ۳ هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به علایقتون داره. اگه از بیمارستان بدتون میاد میتونید برید رشته ای دیگه مثل داروسازی ، دامپزشکی ، علوم ازمایشگاهی ، روانشناسی ، رشته های فرهنگیان و خیلی رشته های دیگه که کارشون تو بیمارستان نباشه

در ضمن رتبه فرهنگیان به شهرتون هم بستگی داره نه فقط منطقه و تازه اینکه باز خود فرهنگیان دبیری داره ، اموزش ابتدایی داره ، اموزش کودکان استثنایی داره و... 

بستگی داره شما چی بخواید. ضمنا فرهنگیان مصاحبه داره و باید اونو هم قبول شید یعنی فقط بحث رتبه نیست. ضمن اینکه شرایط خاص خودشو داره در طول تحصیل یسری محدودیتها داره. شرط سنی هم تا امسال داشت حالاظاهرا قراره بردارن

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨