2777
2789

سلام دوستان پسرم ۲۱ ماهشه  غذاهم‌ میخوره فقط شبا خیلی به شیر وابطسه هست.حتما باید شیر بخوره بخابه یا تاصب چند بار بیدار میشه.بنظرتون کی از شیر بگیرم چجوری بگیرم که سخت نباشه خیلی میترسم ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

من دخترم ۱۷ ماهش شد تو طول روز بهش میدادم شبا قشنگ غذا میدادم سیر بشه ک بهانه نگیره الان فقط صبح ک همسرم میره سرکار قبلش بهش میده 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم فقط و فقط با شیر میخوابید دو سال،تدریجی قطع کردم،دو روز تا ظهر شیر ندادم،دو روز تا غروب،دو ...

جوابه اینجوری ؟برای خودت و بچه سخت نیس؟روزا فقط بیدار میشه میخاد دیگه صبونه و غذا میخوره نمیاد سمتم 

مهم ترین توصیه ام اینه یکدفعه قطع نکنی چون بچه واقعا آسیب روحی میبینه کم کم دفعات شیردهی رو کم کن بعد قطعش کن 

من که تجربه اولم بود دخترم خیلی اذیت شد چون واسه خواب وابسته بود توی دهنش باشه

تعداد شیردهی رو که کم کردی

یه قطره هست داروخونه داره بهش میگن تلخک اونو بزن سرش که به دهنش مزه تلخ بده دیگه نخوره ، البته این روش واسه دختر من جواب نداد چون شدت وابستگیش خیلی زیاد بود با همون حالت تلخی به زور شیر میخورد

روشی که روی دختر من جواب داد چسب برق بود میزدم سرش میدید نمیومد طرفش می‌گفت اوف شده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
جوابه اینجوری ؟برای خودت و بچه سخت نیس؟روزا فقط بیدار میشه میخاد دیگه صبونه و غذا میخوره نمیاد سمتم& ...

برا منکه راحت بود نمیدونم والا،البته تا چند وقت بدخلقی میکردا،یبار خورد زمین به همون بهونه چند ساعت گریه کرد