2777
2789
عنوان

خانوما من چیکار کنم موندم😭😭😭

1545 بازدید | 17 پست

قلبم باید عمل بشه حالم خیلی خرابه خیلی خیلی بعد یه جراح بهم گفت برو بک سالو نیم دیگه بیا رفتم گفت وقتام پر دوسال دیگه بیا بهش گفتم حالم بده دارم میمیرم گفت وقتم پرهرجا میرم هربیمارستان دولتی یه مشکلی پیش میاد من اشنا ندارم چه خاکی بریزم یعنی باید بمیرم یعنی کسی که پول نداره واشنا نداره باید بمیره خانوما اشنا تو بیمارستان رجایی تهران دارین؟😭😭😭تا عمر دارم دعاتون میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12382982/کارواجب-دارم-خواهشاً-بیاین

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه میتونم بپرسم بیماریتون چی هست و چقدر هزینشه؟

من دریچه قلبم تنگه تنگه زیاده مشکل قلبم هرجا میرم میگن هردکتری نباید عملت کنه عملت خیییییلی خطرناکه خیلی 

عزیزم برو اورژانس بیمارستان شهید لواسانی 

بلافاصله بستری میشی و عملت میکنن

دکترای خوبی هم داره 

یکی از آشناهامون پزشکه اون اونجارو به ما معرفی کرد 

بیمارستان میلادم خوبه منتها دیر بهت وقت میدن

خدایا شکرتتتتتتت 
عزیزم برو اورژانس بیمارستان شهید لواسانی  بلافاصله بستری میشی و عملت میکنن دکترای خوبی هم دار ...

من اینبار که میخوام عمل شم بار سوم بار دومی که عمل کردم رفتم اورژانس به قدری بد جراحی شدم که خدا میدونه یه روز خوش نداشتم وندارم