2821
2789
عنوان

شماهم مثل منیدددد🥺

130 بازدید | 12 پست

4ماهه نامزدمرابطمونم خیلی خوبه اما گاهیی اوقات ک تنها میشم نمیدونم چرا یه چیزا یا یه حرفایی میاد تو ذهنم حالمو خیلی بد میکنه همش میگم خدایا نکنه من درست انتخابش نکردم یا اشتباه کردم خیلی اذیت میشم کمک کنید🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا این فکرو‌میکنی چیزی دیدی ازش?

نه چیزی ندیدم اما وقتایی ک ازش دلخورم یه روز کامل و میشینم تحلیلش میکنم میگم نکنه گولم زده، حس میکنم تا وقتی ک کامل عروسی نکنیم همین مدلیم

من تنهایی گریه میکردم میگفتم دو سه ماه دیگه جدا میشم  حالا مشکلی هم نداشتیم ها نمیدونم چه مرگم ...

ارع دقیقا منم همش میگم خدایا کی میشه عروسی بگیریم یکم همه چی محکم تر بشه دلم بعضی وقتا ک یکم از دست هم دلخوریم میلرزه سریع به تهش فکر میکنم

ارع دقیقا منم همش میگم خدایا کی میشه عروسی بگیریم یکم همه چی محکم تر بشه دلم بعضی وقتا ک یکم از دست ...

میفهمم،ولی ببین اوایل ازدواج چالش هست فقط باید مدیریت کنید دوتا آدم با ۲ تا خانواده متفاوت زمان میبره فقط یادت باشه بحث و چالش هارو به خانواده ها نکشونید که دیگه جمع کردنش سخت میشه 

میفهمم،ولی ببین اوایل ازدواج چالش هست فقط باید مدیریت کنید دوتا آدم با ۲ تا خانواده متفاوت زمان میبر ...

دقیقا اکثر وقتا هم بهش میگم هرمشکلیه دوسندارم بقیه بفهمن بین خودمون حل کنیم، نامزدمم خیلی ازم توقع داره زود ازم ناراحت میشه ولی من الان دیگ قلقلش اونده دستم سعی نمیکنم یه حرکتی بزنک ناراحت بشه

دقیقا اکثر وقتا هم بهش میگم هرمشکلیه دوسندارم بقیه بفهمن بین خودمون حل کنیم، نامزدمم خیلی ازم توقع د ...

زمان‌میبره عزیزم به هم وقت بدین همه چی درست میشه 😘 انشالله خوشبخت بشید