2777
2789

ازتون خواهش میکنم بعد گزارش بزنید حذف بشه نمیخوام دردسر شه برام

این روزا شدید نیاز مالی دارم و یه جا کار میکردم ساعتش خوب نبود و نصف شب باید برمیگشتی خونه بیخیالش شدم،یه گروه عضوم یه کار آنلاین انجام میدن که محدود شده و از قضا چشمم خورد به پیام یکی که نوشته بود یه برنامه س باهاش سکه جمع میکنی و هر ۱۰۰ سکه ۲۰ تومن،رفتم پیویش ازش پرسیدم این سکه ها برا چیه بعد رفتم به کارم برسم و منتظر جوابش نموندم،تا اومدم دیدم لینک کانالشو تغییر داده و نوشته شخصیه

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم که شدید پول نیاز بودم گفتم اوکی دوباره لینک بذارید،تو کانالی عضو شدم که همش ۱۳ نفر عضو داشت و یه آموزش بی صدای ساده بود و با سه تا برنامه که اسم نمیبرم ولی کاربردشو میگم گذاشته بود(میشه باهاش پیام بدی،زنگ بزنی،شماره مجازی بگیری)منم ۴ روز باهاش کار کردم و ۶۰۰ تومنم دراوردم،دو شبه هم از خوابم زدم و نزدیک ۴۰۰ دراوردم همین که اومدم بگم تسویه کن گفت فعلا خرید ندارم و خبرت میکنم،حالا بماند چقد گوشیم هنگ میکرد و نت مصرف میکرد

لایک لدفا،،  

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

لایک

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

قسمت مهم ماجرا،اولا اینکه بعد آموزش کانالو حذف کرد بعد اینکه من عادت دارم همه چیو به نامزدم میگم اونم هی میگف امروز بررسیش میکنم هی میگفت فردا
خلاصه امشب گفتم شماره مجازی گرفتم ازش کنجکاو شد زیر و روش کرد ببینه اون سکه ها رو کجا مصرف میکنه یارو،در واقع بهش نمیگن سکه من میگم چون بهتره،دیدیم فقط تماس میگیره اونم با شماره هایی با پیش کد یه کشور خاص که بنا به دلایلی اسم نمیبرم،ما حدس زدیم یارو جاسوس باشه🥲حالا عین سگ ترسیدم و حس و حال بدی دارم،از برنامه اومدم بیرون ولی گاهی آدم ندونسته کاری میکنه که تا ابد پاش گیره اگه دیر بجنبه

هیچ مسئله ای رو نباید ازش ساده گذشت و هر کاری که قراره انجام بدیم باید همه جوانبشو بررسی کنیم صرفا پول دراوردن مهم نیس