2777
2789
چ جالب  افرین بهت انقد قوی هستی ،از این مدل حرفا بزن انرژی بگیرم بخابم😂😂😂

ترس معنایی نداره بنظرم هر چی ترسوتر باشی توهماتت هم قوی تر میشن و بیشتر اذیت میشی من اینو تجربه کردم با گوشت و خونم

ترس نداره راحت بخواب من حدود دو ماه پیش یه هفته تنهاخوابیدم،تازه یه ماه بود اومده بودیم تو خونه جدید ...

افرین بهت،مرسی ک با حرفات دلمو اروم کردی انشالله خدا دلتو اروم کنه همیشه عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس معنایی نداره بنظرم هر چی ترسوتر باشی توهماتت هم قوی تر میشن و بیشتر اذیت میشی من اینو تجربه کردم ...

دقیقا همینطوره عزیزم....باهات کاملا موافقم مرسی ک ارومم کردی انشالله بهترین ها رو خدا برات گلچین کنه و بیاره توی زندگیت

درها  رو قفل کن راحت بخواب من تنها نه ولی از وقتی بچه هام کوچیک بودن دیگه شوهرم ماموریت بوده ت ...

اره بچه ک کنار ادم باشه خیال ادم راحت تره ،قرص خواب اور خوردم بخابم

اولین بار هجده ساله بودم تا صبح از ترس میلرزیدم و نخوابیدم 😩 الان 35سالمه و از ده سال پیش که ازدواج ...

جدی میگی ،چقدرررر جالب واقعا ،الان پس خیلییی قوی شدی ،افرین بت ،انشالله همیشه همینطوری دلت قوی باشع

حال میده انقد

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

من یه مدت توی یه خونه بودم به معنای واقعی وسط بیابون اوایل درها را قفل میکردم میخابیدم بعد عادی شده بود برام اونجا را فروختیم دپرس بودم میگفتم آرامش داشت. یه ایت الکرسی بخون و بخاب در ضمن امشب هم تنهام.

چیزی نمیشه عادت میکنی یعنی واقعیت حالا فرص کن چه میدونم مادرت اتاق بغلی خوابیدن چه فرقی به حال تو د ...

اره بابا همین ذهن ادمه ک اینجوری اذیت میکنع وگرنه چیزی نمیشه ک

من یه مدت توی یه خونه بودم به معنای واقعی وسط بیابون اوایل درها را قفل میکردم میخابیدم بعد عادی شده ...

واقعا احسنت👏👏👏این ذهن ادمه ک محدودیت می‌سازه واقعا.....