2777
2789

ببخشید ولی کان دوم هم مطمئن ترین روشه هم بدون عوارض

ازنظربنده

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزان میشه تاپیک منم بیاییدخیلی محتاج دعاتونم  میگن دعای نی نی سایتی هاردخورنداره  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من میخوام برای جوش صورتم بخورم😀

اها اخه نوشته جلوگیری

ببخشید

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

قبلا یاسمین بود 

نمیدونم هنوزم باشه یا نه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

عزیزم منم بعد کیست زیر چونم همس موهای کلفت رشد میکنه هرجا رفتم میگن هرمونه مردونه ات زیاده ،ولی گفتم بخاطر کیست اینجوری شده کسی باورش نشد😥

این قرص به درد منم میخوره