2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

409 بازدید | 72 پست

یک سال و دو سه ماهه با ی آقایی مجازی آشنا شدیم به قصد ازدواج نه میاد جلو نه میره بهش میگم چیکار میخوای بکنی آخر تکلیفمو مشخص کن میگه میام تو آخر مال منی و این چرت و پرتا 

این اواخر هر حرفی میزنه میره رو اعصابم میگه چرا امروز پیام داده بداخلاقی نکن چرا اینجور شدی گفتم چون تکلیفم مشخص نیست چرا حرف نمیزنی باز شروع کرد تو مال منی و این حرفا دوباره بهش گفتم نمیخوای بهم بگو چیکار میخوای بکنی خودت دلیل همه ی این بداخلاقیام همینه

پیام داده میخوای تا نیمدم دیگه پیام ندم اومدم پیام بدم 

با این پیامش هنگ کردم منظورش چیه چی بهش بگم؟

عزیزم بلاکش کن بره

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ میخام تا وقتی خاستگاری نیومدم دیگ بهت پی ندم ، یعنی میخاد ببینه شرایطش اوکی میشه یا ن 

اصا همو ندیدین؟ پ چطور میخای باهاش ازدواج کنی

اشتباهه ها 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

این بگیر نیست من یه دوست مجازی داشتم نزدیک ۴ سال از همین چرتو و پرتا میگفت یه خواستگارم رو‌به خاطرش پروندم 

چند وقت پیش خودم زدم بلاکش کردم زندگیم حروم بشه به خاطر اون 

یا همه خودتو  از رابطه بکش بیرون یا بهش بگو بیاد خواستگاری 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

مسقیما صحبت کن بگو اگه میای که پاشو بیا نمیای هم بهتره همینجا تمومش کنیم

ولی یه توصیه آدما تو مجازی میتونن متفاوت‌تر از واقعیت باشن یا یه بخش‌هایی از خودشونو نشون ندن پس حتما یه مدت هم تو دنیای واقعی با هم آشنا بشین

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

قبل اینکه اون بگه شما باید خودت رابطه رو قطع کنی تا تکلیف رو مشخص کنه حرفش الان درسته اگر قصد ازدواج داری بگو موافقم به نظر من رابطه رو ادامه ندیم

فکر هم نکنه کات کنی میشینی منتظر تا بیاد 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
تابحال حضوری دیدیش؟

بله ی بار اومد بعد از چندبار بدقولی که البته دلیل اورد براشون

بازم با بداخلاقیای من مجبور شد بیاد

گفتم نیای بلاکی گفت این هفته نیمدم بلاکم کن و اومد