2777
2789
عنوان

از گوشی حالم به هم میخوره

250 بازدید | 14 پست

همینکه میاد نی نی سایت،زمانمو با گوشی تلف میکنن حالم بد میشه

هر چقدم استرس کار و درس بیشتر میشه بیشتر حالم میشه

افتادم تو یه چرخه معیوب

دلم میخواد همش بخوابم که نه زحمت کار بدم نه عذاب وجدان گوشی و تلف شدن وقت.

اگه تجربه‌ای دارین خیلی ممنون میشم کمکم کنید😕❤️

عزیزان میشه تاپیک منم بیاییدخیلی محتاج دعاتونم  میگن دعای نی نی سایتی هاردخورنداره  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهتره اینجوری  با نشستن و خوردن و خوابیدن آدم به هیچ جا نمی‌رسه  باید سبک زندگی رو ع ...

درسته

من خیلی سینوسیم

یه روز عالی تلاش میکنم

یه روز هیچ

میدونم با این روند به هیچ جا هم نمیرسم،دنبال تغییرم…

درسته من خیلی سینوسیم یه روز عالی تلاش میکنم یه روز هیچ میدونم با این روند به هیچ جا هم نمیرسم،د ...

دنبال موقعیت خاصی نباش برا تغییر 

از همین لحظه های زندگیت استفاده کن و بعد مدتی تغییر رو خودت به وجود آوردی 

دنبال موقعیت خاصی نباش برا تغییر  از همین لحظه های زندگیت استفاده کن و بعد مدتی تغییر رو خودت ...

چقد درست بود این حرفتون،یکم دیگه شروع میکنم

مرسی که کلی حس خوب بهم دادین❤️