2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه آدم هایی که توهین میکنن حاضر به شنیدن هیچ توضیحی نیستن انگار فقط میخوان عقده هاشون رو خالی کنن

دقیقا و به همین دلیلی من سکوت میکنم بیشتر و ارتباط رو قطع میکنم بارفتادم نشون میدم بیشتر 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

دقیقا و به همین دلیلی من سکوت میکنم بیشتر و ارتباط رو قطع میکنم بارفتادم نشون میدم بیشتر 

منم همین کارو میکنم ولی تو دلم خیلی ناراحت میشم که چرا نتونستم چیزی بگم؟ پس این عقیده به چه دردی میخوره که من نتونستم در مقابل  یه آدم بیشخصیت ازش دفاع کنم

اینارو باید کم محل کرد  بیجا میکنن توهین میکنن

میدونم اینا از درون فروریختن اصلا بحث باهاشون بی فایده است ولی مسئله اینه که خود آدم نسبت به خودش یجوری میشه

منم همین کارو میکنم ولی تو دلم خیلی ناراحت میشم که چرا نتونستم چیزی بگم؟ پس این عقیده به چه دردی میخ ...

چدا فکر میکنی دفاع یعنی اینکه یه چیزی بگی اگر قرار باشه با بیشخصیت ها بحث بکنیم که خودمونم بی شخیصتیم پس بیخالش شو میدونم سخته و توشرایطش بودم ولی معمولا نمیزارم کار به جاهای باریک بکشه و بحث رو تغییر میدم چون دلم نمیخواهد نه اون نه من به هم توهین کنیم 

میدونم اینا از درون فروریختن اصلا بحث باهاشون بی فایده است ولی مسئله اینه که خود آدم نسبت به خودش یج ...

چرا ی جوری بشه 

اعتقاداتت برات مهم باشه و پایبند باش البته اگه مطمئنی راهت و عقایدت صحیحه

چدا فکر میکنی دفاع یعنی اینکه یه چیزی بگی اگر قرار باشه با بیشخصیت ها بحث بکنیم که خودمونم بی شخیصتی ...

کاملا درسته ولی گاهی اوقات میبینم یه سری افراد اونقدر شیک و ظریف حتی از چیزای غلط دفاع میکنن و دهن همه بسته میشه با خودم میگم کاش منم اونطوری بودم ولی خب مجبورم برا حفظ حرمت عقاید خودم  سکوت کنم 

کاملا درسته ولی گاهی اوقات میبینم یه سری افراد اونقدر شیک و ظریف حتی از چیزای غلط دفاع میکنن و دهن ه ...

شاید دهنه بقیم به همین خاطر بسته میشه 

ولی راه برای دفاع زیاده حتما نیازی نیست جلو روی اون ادم کاری کنید شما خیلی راه های مختلف برای بروز عقاید و دفاع از اعتقاد خودت داری جای دیگه مطرح کن با هم فکرای خودت بیشتر معاشرت کن

شاید دهنه بقیم به همین خاطر بسته میشه  ولی راه برای دفاع زیاده حتما نیازی نیست جلو روی اون ادم ...

آخه مسئله اینه  ما که نمیتونیم همیشه با کسایی که مثل ما فکر میکنن معاشرت کنیم، خود من کسی بودم  که تمایل داشتم با افراد مختلفی تعامل داشته باشم ولی نمیدونستم اونا فقط بلدن به افراد متفاوت با خودشون توهین کنن واقعا نمیشه ارتباطمون رو محدود کنیم 

آخه مسئله اینه  ما که نمیتونیم همیشه با کسایی که مثل ما فکر میکنن معاشرت کنیم، خود من کسی بودم ...

من نگفتم ارتباطت رو محدود کن من خودم جاهایی رفتم و کارهایی انجام دادم که اکثر ادم ها متفاوت با من هستن اما مسئله شما الان بیان عقیدتون هست که در نهایت بهترین راه رسیدن بهش ارتباط با مثل خودتونه یا دوستانی که شمارو با اون عقیده میپذیرن