دوستان اجیل خوری شیرینی خوری میوه خوری بنظرتون چی بخرم قشنگه و از مد نمیوفته؟
چوب برنج مس کریستال؟
و اگه عکس دارید بزارید برام
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
نمیدونم الان بازار چی مده . ولی اینهمه میخوای هزینه کنی ازین زلم زیمبو دارها و پایه برنجی و طلا کوب و شامپاینی نگیر، کریستال ساده حالا تو طرح جدید بگیر که بتونی چند ازش استفاده کنی و از مد نیفته . من مس و کریستال و سرامیک دارم اما خداییش کریستال رو با اون که ده سال پیش خریدم هنوز خیلی دوست دارم
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃