2777
2789

دوستان اجیل خوری شیرینی خوری میوه خوری بنظرتون چی بخرم قشنگه و از مد نمیوفته؟

چوب برنج مس کریستال؟

و اگه عکس دارید بزارید برام

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مس ام قشنگه کریستال ام قشنگه 

برنج چی؟ این ظروف هندی

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ازبین ایناقطعاکریستال 

چیز دیگه ایم هست مگه؟

کریستال همیشه مده . 

کریستال چ مدلی بگیدم؟

ن خیلی بی کلاسه 

کریستال چه مدلی بگیرم؟

چیز دیگه ایم هست مگه؟

اره ظروف شامپاینی

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
کریستال چ مدلی بگیدم؟

نمیدونم الان بازار چی مده . ولی اینهمه میخوای هزینه کنی ازین زلم زیمبو دارها و پایه برنجی و طلا کوب و شامپاینی نگیر، کریستال ساده حالا تو طرح جدید بگیر که بتونی چند ازش استفاده کنی و از مد نیفته . من مس و کریستال و سرامیک دارم‌ اما خداییش کریستال رو با اون که ده سال پیش خریدم هنوز خیلی دوست دارم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من کریستال دارم 

کریستالم ایرناطرح برلین هستش لهستانیه خیلی ساده و شیکه به نظرم اون خورشیدیا دیگه از مد افتادن چون شلوغن

مس هم خب همیشه ارزش خودشو داره ولی اگه قلمزده بخوای خیلی گرون درمیاد یه میوه خوریش تنها ۱۰تومن پولشه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤