2777
2789
عنوان

عمل فیبروم دردختران

217 بازدید | 22 پست

دوستان من خواهر شوهرم متولد 65 هست عمل فیبروم کرده ازدواج هم نکرده، خودش نخواست کارمند هم هست دکترا داره، میگم میدونید دختر که باشی عمل فیبروم بکنی یعنی درآینده بچه دار نمیشی، چون هنوزم ناراحتن ولی سیاست دارن به روی خودشون نمیارن 😁

ولی تو خوشحال نباش زمین گرده!

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقدر زود قضاوت میکنید من عاشقه خواهر شوهرم هستم میخواستم ببینم کسی تجربه داشته چه جوری شده 

آخه استیکرت خنده بود این برداشت رو‌کردم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

الان اون شکلک چی میگه واقعاا خوشحالی از این !؟؟؟؟ جلل خالق واقعااا حقیقتاااا سایت سمیه  &nbs ...

ان شاء الله خودت تاوان بدی نفهم خانم، وقتی هیچی نمی‌فهمی منظورم چی بوده، امان ازقضاوت، حلالت نمیکنم

آخه استیکرت خنده بود این برداشت رو‌کردم

اون استیکر مربوط به این بود که خودشون دوست ندارن کسی چیزی بدونه من نگرانش هستم، من زنداداش خوبی هستم ازاون اش نیستم  ولی اشتباه کردم اینجا مطرح کردم، چون آدمایی باقضاوت نادرست زیاد هستن 

ان شاء الله خودت تاوان بدی نفهم خانم، وقتی هیچی نمی‌فهمی منظورم چی بوده، امان ازقضاوت، حلالت نمیکنم

@نی_نی_یار_3 
@نی_نی_یار_پنج    

واقعا رسیدگی نمیکنید چرا؟؟

اگه رسیدگی نکنید خودم رسیدگی بکنم؟؟

یعنی چی توهین داره میکنه لطفا خودتون جمع اش کنید...

راستی استااتر وقتی میخندی  یعنی دلت پره ازش و خوشحالی فقط چون میدونی بهت میپرن داری جمع اش میکنه 

برات متاسفامم

اون استیکر مربوط به این بود که خودشون دوست ندارن کسی چیزی بدونه من نگرانش هستم، من زنداداش خوبی هستم ...

یه تاپیک زدی همه یه نظر دادن فکر نمیکنی مشکل از خودته؟یا دنبال بحث و جنجالی؟

تاپیکت رو بخون با اون خنده آخرش کلا همچین مشخصه

نهایتا میتونه تخمک فریز کنه برای بعدا و با رحم اجاره ای بچه دار بشه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.