2777
2789
عنوان

مادر شوهر

244 بازدید | 27 پست

بچه ها من برای اولین بار مادرشوهرمو دعوت کردم خونمون شام اولش قبول کرد بعدش زنگ زد گفت نمیتونیم بیاییم بعد چند روز با همسرم تصمیم گرفتیم دوباره دعوتشون کنیم اما مادر شوهرم قبول نکرد شام نیومد ولی همون شب اومدن برای شب نشینی همسرمم ازش پرسید چرا شام نیومدین هیچی نگفت چند روز بعدشم من یه اسرار مادرم که ول کن زندگیتو خراب نکن بازم بهش گفتم بیا خونمون و اون اصلا انگار حرفمو نشنید هیچی نگفت 

بنظرتون دلیل این رفتار چی میتونه باشه ؟من بازم به این خانم افاده ای بگم بیاد خونمون یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه عروسی کردین ؟ چرا اصرار داری شام بیان؟

اره شوهرم هی اسرار داره هی میگه بهشون بگو بیان دعوتشون من وگرنه من چیکار دارم نشستم تو خونم زندگیمو میکنم دیگه

عزیزم من خودم همیشه مامان و خالم و مامان بزرگم اینا دوست ندارن برای شام برن خونه دایی هام،،،، میگن وقتی میریم خونشون شام میخوریم از گلومون نمیره پایین .دلشون نمیاد داییم بخواد خرج کنه و اونا بخورن. یکی دو بار رفتیم، بعدش تو جمع ک نشسته بودیم حرفشو میزدن اشک از چشماشون میومد.

یا داییم ک مهمون داره دعوتمون میکنه برا شام، معمولا میگن ما شام نمیایم و بعد از شام برای شب نشینی میریم پیش مهموناشون میشینیم. شاید بنده خدا همینطوره مادرشوهرت

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

چقدر اصرار میکنین،خونه پسرشه هر موقع دلش خواست میاد،ول کنین این دعوت بازیارو،حالا واسه ما همش اینجا جاشو انداخته چی بگیم؟موقع رفتن هم دعوا راه میندازه و میره زنیکه😶‍🌫️

👨‍👩‍👧
عزیزم من خودم همیشه مامان و خالم و مامان بزرگم اینا دوست ندارن برای شام برن خونه دایی هام،،،، میگن و ...

اخه ادمی که نیتش خیره با کسی که نیست معلوم میشه دیگه این حداقل حتی یه تشکر خشک و خالیم نمیکنه که بگه نمیام انگار حرفمو نا دیده میگیره من مشکلم نیومدنش نیست نادیدم میگیره حرصمو درمیاره