2777
2789
عنوان

علت این رفتارهای عجیب رو نمیدونم

159 بازدید | 16 پست

ماه پیش یکی از بچه های کلاس که اوکی بود باهام یهویی عوض شد و خنثی خنثی شد و روابطشو باهام کم کرد.از شنبه هم بغل دستیم کلا جاشو عوض کرد رفت ته کلاس نشست.امروز دوستم اصن محل نمیداد بهم

ادمیم نیستم که شوخی بی جا کنم کسی رو ناراحت کنم

برام عجیبه این اتفاقا به نظرتون دلیلی خاصی داره؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

ازشون بپرس بلانصبت انگار گوزیدی همه ازت فاصله گرفتن😂😂

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم عجیبه

احتمالا ک. سخلن

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

ممکنه پشت سرت یه حرفی در حال دهن به دهن شدن باشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

عزیز دلم بهداشتت چطوره؟

ببخش این سوالو میپرسم نمیخوام جواب بدی. فقط خودت بررسی کن. بوی دهن بوی عرق. صحبت میکتی آب دهنت بیرون نمیریزه؟ به هوا دست به وسیله کسی نمیرنی؟ تو کارشون سرک نمیکشی؟

شایدم دلیلش واقعا تو وجود تو نباشه. از خودشون باشه. حتما نباید به خودت بگیری

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
چیکار کنم؟

بپرس از کسی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیز دلم بهداشتت چطوره؟ ببخش این سوالو میپرسم نمیخوام جواب بدی. فقط خودت بررسی کن. بوی دهن بوی عرق. ...

دختر تمیزیم اتفاقا یعنی هر رو زمام میزنم با اسپر یو ادکلن هر زنگم میرم دستامو میشورم از نظر بهداشت که اصن امکان نداره باشه

دختر تمیزیم اتفاقا یعنی هر رو زمام میزنم با اسپر یو ادکلن هر زنگم میرم دستامو میشورم از نظر بهداشت ک ...

سلامت باشی قشنگم

من اینا به ذهنم رسید. گفتم فقط بررسی کن.

یه وقتایی آدما دلیل دور شدنشون تو وجود خودشونه.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
سلامت باشی قشنگم من اینا به ذهنم رسید. گفتم فقط بررسی کن. یه وقتایی آدما دلیل دور شدنشون تو وجود خ ...

چیکار کنم به نظرت؟اصلن هیچ عیبی نمیبینم که اینا اینجوری کنن فقط دوتا چیز که احتمال میدم

یکی اینکه نمره هام خیلی عالی شد

و دوم اینکه با یه دختر چادری دوس شدم