2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که همسرشون مشکل اسپرم داره شما مشکلت چیه؟تا الان چند تا سقط داشتی؟

من سریع باردار میشم ولی نمیمونه میخوام بدونم ای یو ای احتمال بارداری فقط افزایش میده 

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 
من سریع باردار میشم ولی نمیمونه میخوام بدونم ای یو ای احتمال بارداری فقط افزایش میده 

۴ تا خیلیه

جنینات رو به آزمایشگاه ندادی که بررسی کنن؟

دکترت باید تشخیص بده به دردت میخوره یا نه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو باید دلیل سقط را بدونی.آزمایشای ایمنی و انعقادی رو دادی؟؟؟

اره همه رو دادم این سری هم امپول هپارین و شیاف و اینا مصرف کردم قلب تشکیل شد امروز که رفتم وایساده بود

عزیزم تو میگی خودم طبیعی باردار میشم.آی یو آی رو کسی انجام میده که حامله نمیشه طبیعی و باید اسپرم تز ...

اره من خیلی سریع باردار میشم یعنی اگه این سقط تموم بشه ماه بعد اقدام کنم باردارم 

آزمایش ایمنی وانعقادی بده اصفهان دکتر رویا شرکت متخصص ایمنولوژی و دکتر نرگس لشنی متخصص زنان 

همه رو دادم اوکی بود عکس رنگی رحم دکترخودمم خوبه متخصص نازایی میترا فروتن ولی نمیدونم چرا