2777
2789
عنوان

بیماری hpv لطفا اگر میشه بیاید

383 بازدید | 9 پست

سلام کسی تاحالا زگیل تناسلی گرفته میشه بگید چجوری درمان شدین با پماد و قرص و دارو یا با روش های دیگه؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه مدت وسواس گرفتم تا یه جوشی چیزی میبینم میگم نکنه این مریضی تو از کجا فهمیدی داری؟

خیلی شبیهشه فردا وقت دکتر دارم ولی استرس دارم گفتم شاید کسی داشته بتونه راهنمایی کنه حداقل

اگرباشه مطمئنم از جایی که میرم لیزر گرفتم🤦🏾‍♀️

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
من شنیدم فریز کردن جواب میده برو دکتر زنان و واکسن گارداسیل بزن حتما

خودمم شنیدم بعضی نوع هاش با پماد و دارو برطرف میشه بعضیاش با فریز کردن میخام ببینم کسی با دارو تونسته درمانش کنه

خیلی شبیهشه فردا وقت دکتر دارم ولی استرس دارم گفتم شاید کسی داشته بتونه راهنمایی کنه حداقل اگرباشه ...

نه از لیزر این مریضی نمیاد دکتر ب من گفت چون ویروسش خارج بدن زنده نیست زیاد فقط یک درصد ممکنه از لیزر باشه اگه خودت یا شوهرت رابطه پرخطر تو گذشته نداشتید ممکن نیست نترس گرچه خودم ترسو عالمم

خودمم شنیدم بعضی نوع هاش با پماد و دارو برطرف میشه بعضیاش با فریز کردن میخام ببینم کسی با دارو تونست ...

آها اره من دیدم تو سایت بعضیا با پماد رفتن منم چند روز پیش دغدغه تو داشتم و تحقیقات اما برو دکتر حتی همین امشب ک راحت بخوابی 

نه از لیزر این مریضی نمیاد دکتر ب من گفت چون ویروسش خارج بدن زنده نیست زیاد فقط یک درصد ممکنه از لیز ...

نه متاهلم نیستم ازچندنفر پرسیدم گفتن از لیزر میاد این ویروس

آها اره من دیدم تو سایت بعضیا با پماد رفتن منم چند روز پیش دغدغه تو داشتم و تحقیقات اما برو دکتر حتی ...

ایشالا ک اینجوری باشه واقعا دارم از ترس و استرس دیوونه میشم

نه متاهلم نیستم ازچندنفر پرسیدم گفتن از لیزر میاد این ویروس

اگه متاهل نیستی و رابطه جنسی نداشتی خیلی نترس احتمالا غده یا جوش اغلب احتمال لیزر خیلی کمه و کلا اغلب جاها سری لیزر یا یکبار مصرف یا ضد عفونی میشه