2777
2789

پارسال من یه موردی از شوهرم دیدم ورفتم قهر تواین مدت شمارش توایرانسل من بود و پرینت گرفتم دیدم به یه شماره خیلی اس میداده خلاصه گفتم الانم داره خیانت میکنه زنگ زدم به زنه زن گفت که من دوست خانمشم وچون میدونه چک میکنی این فیلمو بازی کرد که توحساس شی وهمون موقه که به شوهرم پیام دادم شستمش شوهرمم گفت میخواستم اینکارو کنم که توبهم پیام بدی چون یمدت غیب شده بودم و برا طلاق رفته بودم خونه اقام

خلاصه این خانمم کلی باهام حرف زد ونصیحت کرد وهمش میگف من یه شوهر دارم با تموم دنیا عوضش نمیکنم وفقط خواستیم پادرمیونی کنیم خلاصه من باور نکردم و گذشت وبرگشتم سر زندگیم والان شوهرم خیلی خوب شده هیچی مخفی نداره وکاملا زیر نظر دارمش اماااا

سلام گلم

ببخشید که این پیام رو میزارم ، شاید لازمتون بشه.

به مشاوره نیاز دارید؟

همین الان می تونید 1 ساعت رایگان مشاوره بگیرید و برای همیشه مشکلتون رو حل کنید!

مشاوره خانواده ، ازدواج ، تحصیلی ، اقتصادی ، مهاجرت و...

https://divar.ir/services/JscWw

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پارسال برگشتم پیامهای حذف شده وبرگردوندم تومکالمه شوهرم خیلی حرفای بدزده مثلا بهش میگفته من میام منو میشناسی اون خانمم میگف حب خودتو معرفی وشوهرم بهش میگف خیلی خوش استایلی و بفهم دنبال چیم وخانمه بهش گفته بود خودتو معرفی کنی میام

مکالمشون اینطور بود و خلاصه من ۵ ماهی قهربودم وقتی برگشتم دیدم مکالمه رو و خلاصه یک ماه بعدش دیدم بهش گقته خیلی بیشعوری کثافت(شوهرم اینو بهش گفته) اینو زمانی که من قهر بودم پیاما مال اون زمان بود وقتی برگشتم اصلا چیزی ندیدم 

خلاصه حس کردم خانمه دروغ میکف و رابطه داشتن و ازاینکه منو خر فرض کرده بود وکلی نصیحتم میکرد سوختم و مدتیه دلم میخواد زنگ بزنم اول با سیاست از زبونش بکشونم و بعد هرچی از دهنم درمیاد بگم ک دلم سبک شه

چون منو فرض کرده بود احمقم 

اینم بگم قضیه مال پارساله و وقتی نبودم شوهرم این کارو کرده

ولی چون زنه بهم میگفت شوهرت دوست شوهرمه و با شوهرم هماهنگ کردیم واینا و واسم داستان میبافت ازاین داغونم و دلم میخواد بهش زنگ بزنم بشورمش سبک بشم

اینم بگم قضیه مال پارساله و وقتی نبودم شوهرم این کارو کرده ولی چون زنه بهم میگفت شوهرت دوست شوهرمه ...

با شوهره خانمه صحبت کن ببین داستان چیه

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

همون موقع باید به شوهر خانمه میگفتی و ته و توشو‌ درمیاوردی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اینم بگم قضیه مال پارساله و وقتی نبودم شوهرم این کارو کرده ولی چون زنه بهم میگفت شوهرت دوست شوهرمه ...

زنگ نزن. از این چیزهایی که الان می دونی بعیده بیشتر دستگیرت بشه. خودتو کوچیک می کنی.

اصلا شوهر خانمه رو نمیشناسم و هی خانمه میگف گوشیومیدم به شوهرم باهات حرف بزنه و هی میپیچوند وخبری از ...

باهاش ارتباط بگیر،  برو خونشون،  باهاش دوست شو،  فیلم بازی کن.  بعد که شوهرشو دیدی یا شماره ای از شوهرش تونستی یواشکی جور کنی،  با همسرش حرف بزن

موضوع کوچیکی نیست باید برات روشن شه داستان

کم طاقت باشی و شلوغش کنی،  دیوار حاشا بلنده حاشا مبکنن

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
بهت خیانت کرده ممکنه هنوز هم باهم باشن 

میدونم چون منم پارسال برا خیانتش رفتم قهر 

الانم باهم نیستن چون پرینت همیشه میگیرم از شمارش

ازهمون پارسال خبری ازاین شمارهه نبود

و اینو زمانی ک من نبودم حدس زدم حالا مسافری چیری سوارکرده وبااین هر زه روبرو شده وچون من نبودم واسه رفع نیاز جنسیش میخواست بره سمتش خدا لعنت کنه هرچی هرزس

نوشتم بخون

به زنه چیزی بروز نده

فقط سعی کن یه جوری شوهرشو پیدا کنی بفهمی چی به چی بوده 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

باهاش ارتباط بگیر،  برو خونشون،  باهاش دوست شو،  فیلم بازی کن.  بعد که شوهرشو دی ...

عزیزم جریان مال پارساله و منم پارسال قبل این قضیه خیانت ازش دیدم ورفتم قهر ونزدیک طلاق رسیدیم حالااین وسطم این مورد زمانی ک من نبودم همچین موردی به تور شوهرم خورده بود 

و اینکه من اون خانمو نمیشناسم ک بخوام باهاش ارتباط بگیرم فقط از اینک فکرنکنه رابطه جنسی داشتن منو از پا دراورده

واین خانم بهم میگفت تونبودی شوهرت به شوهرم گفت با گوشی خانمت بهم پیام بده چون خانمم رفته قهر اما پرینت میگیره ومیفهمه وچون حساسی میخواست حساست کنه ک برگردی وگرنه چیزی بینمون نیست

اما باورنکردم و وقتی اشتی کردیم و برگشتیم پیامای حذف شده گوشیشو ک برگردوندم فهمیدم اینطور نیست وشکم درست بود ازااونموقه خبری نبود مثل یه رهگذری بود این خانم

اما چون خر فرضم کرده بود داغونم ودلم میخواد زنگ بزنم بگم من ک پیامارو خوندم وتورومیسپارم ب خدا