2777
2789

بستگی به زمان لقاح داره

ولی بتا شما خیلی پایینه

بعید میدونم باردار باشید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول ازمایش بدم یا بیبی چک بزنم؟

اصولا اول بی بی میزنن

اگه مشکوک بود یا مثبت بود میرن آزمایش 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

آزمایش دقیقه 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بتا تو ازمایش خون کدومع؟اصله نمیفهمم

بتا تو قسمت روتین آزمایش ها نیست

خودت باید بگی جداگانه برات انجام میشه یا پزشک مینویسه 

من یهویی افزایش فشار خون داشتم بردنم بیمارستان اونجا ازم بتا گرفتن 0.5 بود ولی همچنان پری نشدم علایم پریودی هم دارم و سمت چپم تیر میکشه

به نظرتون چند روز دیگه دوباره تست بزنم ؟!