2777
2789

دوستان من ۲۸ شهریور پریود شدم در اصل باید هفتم مهر میشدم اول لکه بینی بود بعدش خونریزی اون هم خیلی کم. تا حدی ک نصف بسته نوار فقط استفاده کردم

این ماه هم پریود نشدم دو بار تست زدم منفی شده احتمالش هست باردار باشم؟؟

زیر دلم و تخمدان هام درد می‌کنه دو روز هم کمر درد شدید شدم 

هیچ علایمی از پریودی هم ندارم

کسی شرایط منو داشته باردار باشع

و خدایی که در این نزدیکیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا یه آزمایش بتا برو بده من خیلی عذاب کشیدم دوست ندارم کسی مثل من باشه 

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
شما الان بارداری یا نه؟

نه من خیلی دیر فهمیدم بارداریم خارج از رحمه و دور از جون شما کارم به عمل کشید و یکی از لوله هامو از دست دادم😔

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
نه من خیلی دیر فهمیدم بارداریم خارج از رحمه و دور از جون شما کارم به عمل کشید و یکی از لوله هامو از ...

دردی چیزی نداشتی

الان بچه داری؟؟

بارداری خارج از رحم خیلی بارداری مبهمیه تست منفی درمیاد ولی آزمایش بتا میره بالا و سونو هیچی رو مشخص نمیکنه جالب اینجاست تو بیمارستان یکی از هم اتاقیام هم بارداری خارج از رحم بود و میگفت من دو روز تاخیر داشتم و تست دادم منفی دراومد و بعدش پریود شدم ولی اصلا حتی شک نکردم که باردار باشم اونم خارج از رحم بیچاره با درد شدید میارنش بیمارستان و لولش ترکیده 

دردی چیزی نداشتی الان بچه داری؟؟

نه تازه یک هفته ست که عمل کردم

دردی چیزی نداشتی الان بچه داری؟؟

من دو بچه قبلش دارم ولی دیگه احتمال بارداریم خیلی کمه

الهی گناه  انشالله بهتربشی  بعدش حامله بشی عزیزم

ممنون عزیزم ولی یک آزمایش بتا شما بده بابت اینکه خیالتون راحت باشه

بارداری خارج از رحم خیلی بارداری مبهمیه تست منفی درمیاد ولی آزمایش بتا میره بالا و سونو هیچی رو مشخص ...

ای وای بنده خدا

من الان استرس گرفت