2777
2789
عنوان

خانمای که دختر دارین میشه بیاین

262 بازدید | 20 پست

من تازه متوجه شدم نی نیم دختره

به نظرتون دختر داشتن مسولیتش سخته؟چجوری آموزش بینم راهو اشتباه نرم

راستش خیلی میترسم 

حس خوبیه داشتنش؟؟

خانواده شوهرم همشون پسر هستن بچه هاشونم پسرن اصلا رفتار با دختر و بلد نیستن جالب اینجاست که هنوز سیر نشدن بازم پسر میخوان

ترسم اینه بچم تنها بمونه 

هم بازی نداشته باشه یا ترد بشه

ولی خودم همیشه دعام این بود خدایا هر کدوم که صلاح بهمون ببخش فرقی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داشتن خیلی خوبی داره به همون اندازه بدی استرس ونگرانی هم داره 

پسر داشتن خوبی داره واسترس هم داره ولی اگه بخوام استرس ونگرانی که برای پسرام دارم برای دخترم مقایسه کنم قطعا نصف کمتر هست 

گلم من خودم به شخصه بچه پسر دوست دارم .ولی وقتی دخترای داداشم به دنیا اومدن هممون دوستشون داریم .فک می‌کنی دختر برا خودش حسابی جا باز می‌کنه .با اولین لبخندش همه براش غش وضعف میرن ..دیدم ک میگم 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بنظرم تربیت پسر خیلی راحت تره 

دخترا هم عزیز هستن الهی که چشم بد نگاه بد فکر بد ازشون دور باشه 🥰🥰🥰

ولی من کلا حس میکنم تربیت پسر خیلی راحت تره شایدم چون پسر دوستم اینطوری فکر میکنم 

عزیزم اول از همه مبارک باشه 

دختر دتشتن مثل این میمونه که ببینی خودت دوباره بچه شدی .بازی میکنی.میخندی...ی موجودی که میبینی علایقش و سلیقه ش مثل خودته 

نگرانیهات هم بی مورده عزیزم.به دنیا که بیاد به حرفم میرسی.اتفاقا خونواده شوهرت چون دختر ندارن مطمئن باش دخترت سوگولی میشه....دخترا خیلی بانمک تر و عزیزتر از پسربچه هان معمولا

درمورد تربیتش هم بچه همونی میشه که تو و پدرش هستید. بچه چیز جدایی از پدرومادر نیست 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

وااااآی دختر داشتن خیییییلی خوبه اصلا رنگ بوی زندگیت عوض میشه منم خانواده شوهرم پسر دوست بودن بچه اولم پسر شد خیلی دوسش داشتن شوهرم دوس داش دومی هم پسر باشه دختر شد حالا اینقد دوسش داره میمره براش اونقد براش طلا میخره و همین چنروز پیشم گ میخواستیم بریم کربلا گف بدون دخترم نمیرم پسرم باشه دخترمو میبرم اییینققد شیرینه ک حد نداره دختر خودشو جا میکنه تو دل بابا

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

هر دو نعمت خداست و شاکر باید بود ولی ببین اصلا دختر داشتن و پسر داشتن قابل مقایسه نیست....

دختر نداشته باشی انگار بچه نداشتی اصلا محبتاش قالل مقایسه با پسر نیست

بچهگی پسرا بامزه ان دخترا مهربون و دلسوز بزرگ که میشن دخترا هنوز مهربون و دلسوزن ولی پسرا دیگه بامزه نیستن...