2777
2789
عنوان

پودر اینوپرگنا

6141 بازدید | 14 پست

وای من چقد سختمه داروهای این مدلی رو بخورم باید حل کنم توی یه لیوان آب الان خوردم اخرش نزدیک بود بالا بیارم، کسی استفاده کرده؟؟ نمیشه توی آبمیوه ریخت مثلا؟ 

کاش بصورت قرص بود ۶۸۰ تومن پول دادم براش🤣 

دارویِ چی هست؟ منم حالم بهم میخوره وقتی داروی این مدلی میخوام بخورم و ب زور از گلوم پایین میره

اگر امکان داره با شیر کاکائو یا شیر قاطی کن

با ابمیوه قاطی نکنی ک خیلی افتضاح تر میشه و حالت از هرچی ابمیوه س بهم میخوره😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
دارویِ چی هست؟ منم حالم بهم میخوره وقتی داروی این مدلی میخوام بخورم و ب زور از گلوم پایین میره اگر ...

برای تنبلی تخمدان فکر کنم مثل پودر اینوفولیک باشه روشم زده پرتقالی فک کردم شبیه ویتامین سی بشه مزش اما نبود خیلی زجره😂🥲 من همون ویتامین سی جوشانم بزور میخورم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تنبلی تخمدان فکر کنم مثل پودر اینوفولیک باشه روشم زده پرتقالی فک کردم شبیه ویتامین سی بشه مزش ا ...

منم نمیتونم قرص جوشان بخورم😂وقتی ب کرونا مبتلا شدم دکتر ویتامین سی تجویز کرد

اصلا نمیتونستم بخورم و دیگه بخاطر اینکه مثل نوشابه بشه و بتونم بخورمش دوتا یخ مینداختم تو لیوانش و با اب سرد قاطیش میکرد و سریع میخوردم ک گازش نره😁

چون وقتی گازش میره خیلی بده☹️حالا اینو از من بشنو

هر وقت خواستی ی داروی پودری بخری که دستت تو انتخاب طعمش باز بود، همیشه کاکائویی یا شکلاتی انتخاب کن ک بتونی با شیر یا شیرکاکائو قاطی کن وگرنه میوه ای خیلی بده و نمیشه با هیچی قاطیش کرد 

منم نمیتونم قرص جوشان بخورم😂وقتی ب کرونا مبتلا شدم دکتر ویتامین سی تجویز کرد اصلا نمیتونستم بخورم ...

اره بعضی چیزا رو میشه اما این لعنتی نه😢 پودرشو جدا بهورم ی لیوان آب هم بخورم سرش شاید بشه🙄🙄🙄😂😂😂

اره بعضی چیزا رو میشه اما این لعنتی نه😢 پودرشو جدا بهورم ی لیوان آب هم بخورم سرش شاید بشه🙄🙄🙄😂😂 ...

😂😂😂😂ن نکن

خطرناکه باید حتما حل بشه

اگر اینجور بود ک تبدیلش میکردن ب قرص☹️😂

پودر اینوپرگنا واقعا معجزه اس منم چند ماهه دارم میخورم خیلیم مزه اش رو دوست دارم از اینوفولیک بدم می ...

سلام شما چه مدت خوردین تا خوب شدین؟ برای تنبلی تخمدان خوردین؟ کامل خوب شد؟