2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علوم فنون فقط عروضش و شاید قافیه مشکله  چرا میخای هزینه کنی؟

ببین من تجربی بودم اصلا عروض نمیفهمم 

قافیه رو خوندم از روتست اوکی بود ولی عروض واقعا مشکله برام

از طرفی موسسه ها درس عروض و تنهایی نمیفروشن و واقعا برام سنگینه ۳تومن هزینه فقط برای عروض😐😐

عزیزم من واسه کنکور خیلی اینارو خوندم وبلدم بودم اگه شرایطش بود همینجوری باهاتون کار میکردم 

ولی واقعا حوصلم بعد کنکور پوکیده اصلا دوست ندارم اون درسا واسم یبار دیگه تکرار بشن 

خیلی خیلی راحتن من در کلا استاد یکتا شرکت میکردم عالیه اگه باهاش پیش بری 

البته توی تلگرام فیلماش هست ولی میگن مشگل شرعی داره اما اگه میخوای بخری قسطی هم داره اول نمونه تدریس ...

من تجربی بودم فقط توی عروض مشکل دارم نمیفهممش و واقعا هم سنگینه ۲تومن برام اوتم فقط برای عروض😐

ببین من تجربی بودم اصلا عروض نمیفهمم  قافیه رو خوندم از روتست اوکی بود ولی عروض واقعا مشکله بر ...

بیا روبیکا من یه معلم میشناسم عروض یاد میده 

من خودم پارسال ۱۰۰ هزینه کردم عروض کار کردم یادگرفتم

اما چون کار نکردم یادم رفت 

چند تا گپ عروض هم دارم بهت میدم

عزیزم من واسه کنکور خیلی اینارو خوندم وبلدم بودم اگه شرایطش بود همینجوری باهاتون کار میکردم  و ...

جسارتا شما چه رشته ای قبول شدین؟

واینکه چه مدت خوندین؟ 

بدون استاد میشه برای کسی که تجربی بود علوم فنون به درصد ۶۰_۷۰ رسید؟

بیا روبیکا من یه معلم میشناسم عروض یاد میده  من خودم پارسال ۱۰۰ هزینه کردم عروض کار کردم یادگر ...

مرسی عزیزم واقعا لطف میکنی❤️❤️❤️

روبیکا دارم چیجوری بیام؟

عطری کامل نمیگه 

یکتا ک کلا بیخیال 

پارسال تاجیک خوب بود 

امسال یا قاضی یا بدیع 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.