2777
2789
عنوان

فرض کن در باز شود و ناگهان..برسد منجی؛ آقا مهدی صاحب الزمان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 13140 بازدید | 1785 پست
سه شنبه هم فرصت دارین؟

خب البته تاپیک هیچکس به من نگفت رو امروز میذارم. دلم میخواست هدیه ای برای کاربران سایت فرستاده باشم.
شما و بقیه دوستان گروه هم خوشحال میشم هم امشب هم بقیه روزها دوستان رو تگ کنین.
خبر بدین به همه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سه شنبه هم فرصت دارین؟

آره عزیزم..

ولی تاپیک پویش نامه ها هم هست...

نگران نباش به امید خدا پر بازدید میشه 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب البته تاپیک هیچکس به من نگفت رو امروز میذارم. دلم میخواست هدیه ای برای کاربران سایت فرستاده باشم. ...

باشه عزیزم تگم کن 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
 منجی ما فقط خودمونیم‌اینا همش افسانس که سیاست مدارا کردن تو سرمون

سلام بزرگوار

همیشه مردم تو همه زمان ها و با هر نژاد و عقیده ای منتظر یک آدم الهی بودن که منجیشون باشه 

و اون هارو ازدست  ظالم ها نجات بده. کسی که عادل باشه و عدالت برقرار کنه 

اگر قرار بود اوضاع دنیا درست بشه تا الان شده بود.

دنیا پر از جنگ و ظلم و... 

نمیشه بگی کار سیاست مداراس. 

چطوری میشه همشون با هم دست به یکی کرده باشن.؟ 

مخصوصا الان 

که پویش تو تیک تاک راه افتاده 

همه مردم دنیا دارن سرود سلام یا مهدی رو مبخونن

کسایی که نمیدونم حتی مهدی کیه؟ 

اینا خودش یه نشونس

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه 

ان شاء الله توهمه مراحل زندگی موفق وسلامت باشین🤲🌹

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
فقط پشت سرهم قطاری پست میزارید چه فایده وقتی عرضه ندارید کسی که اولین صفحه اهانت کرده رو جوابش رو بد ...

سلام دوست عزیز ❤️

یکی از دوستان قرار بود با شما صحبت کنه 

که کاری براش پیش اومد و فراموشش شد. 

بنده معذرت میخام از شما 

هدف از پست گذاشتن رفتن تاپیک تو داغترین هاس. 

و خیلی ها تاپیک امام زمان رو ببینن حتی چند ثانیه یاد امام زمان بیفته تو دل ها

ممکنه این وسط خیلی ها اعتقاد نداشته باشن و بیان یه چیزی بگن 

مثل همین تاپیک که شما و مارو ناراحت کرد. 

شما میگین چرا با زبون خوش جواب ندادین.؟. و بی‌عرضه هستین 

بحث سر عرضه داشتن و نداشتن نیس

بحث سر اینکه بخاطر یه نفر که معلوم نیس چه هدفی داره و ممکنه بخواد دعوا راه بندازه تا تاپیک امام زمان رو منحرف کنه یا.... 

نمی‌آییم تاپیک امام زمان رو به حاشیه ببریم. 

بنظرت چه پاسخی به چنین شخصی باید داده بشه؟ 

چند نفر از همون صفحه اول بریزیم سرش 

یکی اون بگه و 10تا ما 

توهین بیشتر 

حرمت تاپیک امام زمان شکسته بشه

«یه کاربر پستش رو ریپلای کرد  بهش گفت متاسفم 

اونم گفت برا خودت متاسف باش » 

به چنین شخصی چه میشه گفت. 

ما حرفی نزدیم بهش 

ولی پستش رو گزارش زدیم و پستش حذف شد. 

شما فقط همون یک نفر رو دیدی؟ 

بازدیدها رو ندیدی؟ 

پست های کاربرهای عاشق آقا رو ندیدی؟ 

یه اعتقاد داریم اینکه اسم و یاد امام زمان بی دلیل تو دلها و ذهن ها نمیاد 

حتما خواست آقا س. 

یا میخواد حجت تموم کنه یا میخواد به راه بیارتش. 

کار ایشون بد تر از کار حر نبود که آب رو امام حسین بست. 

آخر عاقبت هیچ کدوم از ما مشخص نیس. 

ان شاء الله خدا به همگیمون کمک کنه. 

درباره پست هایی که می‌گذاریم 

هییییچ ادعایی نداریم که انجام میدیم یا نه .ما  فقط نقش منتشروکننده رو  داریم. 

تا اینجا هر کس  سوال یا شبهه ای داشته سعی کردیم اگر معلومات داشته باشیم محترمانه جواب بدیم.

یکسال و خورده ای هست آقا به ما لطف داشتنو تاپیک مهدوی داشتیم.

ان شاء الله از این به بعد هم لطفش شامل حال ما بشه 🤲

موفق باشین. 🌹

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
فقط پشت سرهم قطاری پست میزارید چه فایده وقتی عرضه ندارید کسی که اولین صفحه اهانت کرده رو جوابش رو بد ...

تو پیام قبلی این قسمت رو اشتباه نوشتم

👇🏻 

کار ایشون بد تر از کار حر نبود که راه رو بر امام حسین بست. 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 

یا مهدی ادرکنی 

یا صاحب الزمان ادرکنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 🤲🤲🤲

یا بقیة الله 🌹

یا قائم