2821
2789
عنوان

ماه اول بارداری

589 بازدید | 41 پست

بچه ها من درحال اقدامم 

یعنی از روزی که پریودم تموم اقدامم شروع شد تا الان که پنج‌روز  مونده به پریود 

تو این مدت من‌حالت تهوع صبحگاهی داشتم کم و بیش سینه درد داشتم خارش بدن داشتم ۹ روز مونده به پری بیبی زدم منفی بود 

الان که نزدیک پریودم احساس شدید پریود دارم 

و میترسم این طبیعیه یا نه 

همس احساس میکنم الان میشم

مثل پریود های قبلیمه

اگه تجربه دارید بگید😍🥺

بی بی چک باید پریود تاخیر داشته باشه بزنی خیلی کم قبل موعد جواب میده اونم اگر لقاح زود باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ان شاالله هرچی خیره بشه🤍

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی بی چک باید پریود تاخیر داشته باشه بزنی خیلی کم قبل موعد جواب میده اونم اگر لقاح زود باشه

یکم خورد تو ذوقم ولی تحقیق کردم‌ دیدم زود گزاشتم

ببخشید شما تجربه بارداری داشتید مثل من بودید ؟

یکم خورد تو ذوقم ولی تحقیق کردم‌ دیدم زود گزاشتم ببخشید شما تجربه بارداری داشتید مثل من بودید ؟

من دوبار تجربه داشتم یک موفق یک ناموفق😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ان شاالله که بارداری من حتی روز موعدم پریود شدم سه روز البته نه خیلی شک کردم پنج روز بعدش بی بی زدم مثبت شد در عین ناباوری

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
من هر دوبارداریم ۴ روز قبل موعد مثبت شد و اطرافیانمم همه قبل موعد میزنن جواب میده

چون لقاح زود بوده اصلش اینه پریود که تاخیر داشت بزنی که تو ذوقت نخوره 😅

۹ روز مونده به پری بی بی زدی؟؟؟ خب معلومه منفیه جیگر. باید موعدش حداقل یک هفته بگذره. یعنی یک هفته د ...

اونطوری دیگه واقعا نیاز به بی بی چک هست ؟! ده روز بعد تاخیر ؟! 😅 وقتی پری عقب بیفته که علامتای بارداری فریااااد میزنن دیگه مستقیم باید بره سونو 😅

یکم خورد تو ذوقم ولی تحقیق کردم‌ دیدم زود گزاشتم ببخشید شما تجربه بارداری داشتید مثل من بودید ؟

منم بعد دوسال تلاش باردار شدم این ماه دیشب آز بتا دادم بالای ده هزار هست

چهارشنبه هم ویزیت میشم

تا اون موقع استرس دارم

بارداری از اول تا اخرش استرسه

باید بیخیال باشیم